Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Jazz på toppen af Aarhus: Peter Vuust giver koncerter på Salling ROOFTOP

Af Jan L. Pedersen

På lørdag bliver Aarhus Jazz Festival med mere end 300 koncerter skudt i gang. Her kan blandt andet Peter Vuust opleves, når han sammen med forskellige artister spiller fem koncerter på Salling ROOFTOP.

 

Aarhus Jazz Festival slår inden længe dørene op til den 30. udgave af festivalen, som byder på 10 dage med et hav af unikke koncertoplevelser. I år kommer de mange koncerter til at foregå på mere end 40 forskellige lokationer i byen. En af dem er scenen på Salling ROOFTOP, hvor der i løbet af festivalen er fem koncerter med jazz-duoer fra toppen af den danske jazz-elite.

 

Her kan jazz-fanatikere opleve Peter Vuust, som bliver hovedperson ved koncerterne på Salling ROOFTOP. Her spiller han fem koncerter sammen med forskellige artister – blandt andet når han sammen med Larry Koonse giver en unik og enestående koncert, hvor de to artister spiller sammen for første gang.

 

Direktør for Salling, Marianne Bedsted glæder sig til jazz på toppen af stormagasinet: ’Vi vil gerne bakke op om Aarhus Jazz Festival, og derfor har vi arrangeret fem koncerter med Peter Vuust, hvor han spiller med interessante artister fra den danske jazz-elite. Jeg er sikker på, at stemningen kommer til at summe af jazz, siger Marianne Bedsted.

 

Info om Peter Vuust

Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det jyske Musikkonservatorium, leder af ”Center for Music in the Brain” og er derudover en af landets mest benyttede ”side-men”. Han har spillet på mere end 90 plader og med internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson, Jukkis Uotila og mange flere. Han er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil, og som komponist og bassist har han udgivet 6 albums i eget navn.

 

Se programmet for jazzfestivalen her

 

 

Del artikel

Andre læser også