ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Juice og bowls som takeaway: Populært sted genåbner i dag

Af Freja Dumont

Nu er det ikke længere kun på Frederiksbjerg, at du kan få din yndlings bowl, sandwich eller juice  – for fra i dag åbner We Feat på Guldsmedgade igen.

Noget til ethvert behov

Alle måltidsbowls fra We Feat er lavet i samarbejde med ernæringsekspert og sundhedscoach, Pernille Steenberg. 

Stedets bowls er sammensat efter de anbefalede kostråd i forhold til sammensætning af kulhydrat, protein og fedt – selvfølgelig i sunde og velsmagende variationer.

Ligegyldigt om du er kødspisende, vegetar, veganer, glutenintolerant eller laktoseintolerant, så har We Feat noget for dig.

De laver din bestilling foran dig, når du bestiller, så du kan mixe og matche din bowl, som du har lyst, alt imens du følger processen.

Juice med ernæringsmæssige fordele

Har du prøvet We Feats ”Twister” juice med hindbær, ingefær, citron og æble? Eller deres ”Youngster” med hindbær, banan, appelsin og æble?

Stedets juice er ikke bare lækker, men har også hver sin ernæringsmæssige fordel.

Så ligegyldigt om du har brug for et hurtigt energiboost, en grøn omgang detox eller noget til at holde forkølelsen på afstand, så har We Feat en juice, som passer.

Hos We Feat er alt gjort nemt for dig, så du ikke skal tænke på til- og fravalg for at få et sundt måltid – alle beregningerne er allerede lavet, og alt er naturligvis økologisk.

Hvad: We Feat på Guldsmedgade genåbner
Hvornår: I dag den 1. Marts
Hvor: Guldsmedgade 33

Del artikel

Andre læser også