Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Større end nogensinde: Jul I Aalborg Zoo bliver noget helt særligt i år

Af Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto / Jul i Zoo
Arkivfoto / Jul i Zoo

Julens magi sniger sig lige så stille ind i hjørnerne af Aarhus’ gader og stræder med glitrende julelys, duften af lækre julegodter og muligheden for at shoppe gaver i overflod.

Men hvis du længes efter at fordybe dig i en fortryllende juleverden, så kræver det blot en times kørsel op ad E45 for at træde ind i det enestående Jul i Zoo. Her åbner Aalborg Zoo dørene for hygge og eventyr for alle aldre.

Jul i Zoo åbner fredag den 24. november, og der er nok at glæde sig til.

I år bliver haven endnu smukkere med flere julelys og nye dekorationer, så man kan komme begynde at glæde sig til ægte julestemning i unikke omgivelser, når de tænder lys i vintermørket og sender dig på en magisk lysvandring gennem den julepyntede have. 

“JUL I ZOO er en begivenhed, hvor man kan samle familie og venner og skabe tradition og minder sammen.

Vi glæder os meget til at kunne præsentere de mange nye og spændende elementer i år, der vil gøre JUL I ZOO til en helt ny oplevelse og endnu mere uforglemmelig,” udtaler Henrik Vesterskov Johansen, direktør i Aalborg Zoo.

Større end nogensinde: Jul I Aalborg Zoo bliver noget helt særligt i år

Hyggelige juleboder

Til dette års JUL I ZOO vil der være flere hyggelige torve og juleboder. De små boder er det perfekte sted at finde unikke og lokalt producerede delikatesser og kreative julegaver.

På Juletorvet kan man møde en række nye, nordjyske ildsjæle og få inspiration til alt fra lækre brød og kager til julevin og nytårschampagne. Her finder man også de populære Klarborg nisser.

Større end nogensinde: Jul I Aalborg Zoo bliver noget helt særligt i år

Underholdning for alle

JUL I ZOO 2023 byder på en lang række af underholdning og events.

Man kan blandt andet opleve et spektakulært ildshow, nyde stemningsfuld korsang og se sjove børnejuleshows med Elnis, Michael Back og Safari Simon.

Der vil også være luciaoptog og selvfølgelig mulighed for at møde verdens rareste julemand. I år får Julemanden et helt nyt magisk univers, Lykkeskoven, der skabes i samarbejde med bySommer.

“Vores ønske er at skabe en juleoplevelse, der taler til alle generationer. Derfor har vi ikke kun satset på mere dekoration og flere juleboder, men også planlagt masser af gode oplevelser for børn.

Ikke mindst Julemandens nye univers, som jeg godt tør love bliver en helt særlig oplevelse i år, siger Henrik Vesterskov Johansen.

Større end nogensinde: Jul I Aalborg Zoo bliver noget helt særligt i år

Dyrelivet ved aftenstid

JUL I ZOO er også en unik mulighed for at opleve havens dyr på en helt anden måde. Det er især hyggeligt at gå indenfor i stalde og huse og opleve den rolige aftenatmosfære når dyrene forbereder sig på natten.

JUL I ZOO åbner fredag den 24. november, hvor borgmester i Aalborg, Lasse Frimand Jensen med god assistance fra Julemanden tænder det store juletræ kl. 17. Bagefter er der fællessang ved juletræet.

Større end nogensinde: Jul I Aalborg Zoo bliver noget helt særligt i år

Åbningsdage JUL I ZOO 2023

24.-26. november

1.-3. december

8.-10. december

14.-27. december (24. december undtaget)

Alle dage kl. 15.00-20.00

Se hele programmet her.

Del artikel

Andre læser også