Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Jul i Friheden: En magisk juleoplevelse for hele familien

Skal du have julelys i øjnene i år, så læg vejen forbi Jul i Tivoli Friheden fra den 14. november til den 30. december. I år har besøgende noget helt særligt at glæde sig til, når Tivoli Friheden for første gang præsenterer en fortryllende og visuel fremstilling af Nøddeknækkeren. Gennem smukke, interaktive fortællinger udfoldes det klassiske juleeventyr rundt om Svanesøen – designet på en måde, der aldrig tidligere er set i hverken Danmark eller resten af verden. 

 

Hele juleperioden vil parken være et stort, magisk juleunivers spækket med over 300.000 julelys, julemandens værksted, julekor, kulinariske oplevelser og Danmarks måske højeste juletræ af lys. Således er der god grund til at glæde sig til dette års udgave af Jul I Friheden. 

 

Nøddeknækkeren som den aldrig er set før

Sammen med MK Themed Attractions har Friheden skabt årets helt store attraktion: en visuel oplevelse af det elskede eventyr om Nøddeknækkeren – designet og udformet på en innovativ måde, der ikke tidligere er set i Danmark eller verden. 

 

Rundt om den smukke Svanesøen vil funklende lys, sanseskabende lyde, sjove figurer og interaktive oplevelser baseret på det klassiske eventyr bringe generationer sammen i en magisk julefortælling, der skaber minder for livet. 

 

Jul i Friheden: En magisk juleoplevelse for hele familien

 

Den nye attraktion er designet således, at den kan opleves hele vejen rundt om Svanesøen. Det skal netop være med til at sikre en mere corona-venlig juleoplevelse, da besøgende på den måde er spredt ud over et stort areal. 

 

Pjerrot i julehumør 

Børn og barnlige sjæle kan glæde sig til at møde Pjerrot i rigtigt julehumør med et særligt show, som er tilpasset julen – og i denne forbindelse har Pjerrot også fundet sit nye jule-outfit frem.

 

Desuden kan man opleve Frihedens eget band af julebjørne, der giver prøver på en klassisk julesang, som de har øvet sig på hele sommeren – og selvom den måske ikke sidder helt i skabet endnu, så øver de bare videre.

 

Smagfulde julelækkerier 

Når lækkersulten melder sig, kan man se frem til at besøge forskellige madboder med både klassiske julelækkerier og spændende julemad. 

 

Jul i Friheden: En magisk juleoplevelse for hele familien

 

Gæster kan bl.a. sætte tænderne i smagfulde Banh Mis med confiteret and, hjemmelavet risengrød rørt i store gryder på stedet, fynske vafler med brunsviger sovs eller lækre, varme pandekager. 

 

Jul i Friheden: En magisk juleoplevelse for hele familien

 

Disse lækkerier kan nydes, mens man kigger på masser af gaveartikler og juleting, som også kan findes i de hyggelige nybyggede boder.

 

Tusindvis af funklende julelys 

Besøgende kan også spadsere igennem en 70 meter lang lystunnel med 50.000 LED lys, ligesom man kan opleve mere end 16 kilometer juleranker, der pryder parken. Friheden har også opsat mere end 3.000 udendørs julekugler, som får parken til at funkle, og vækker julestemningen hos store og små. 

 

Det vil være muligt at se hele den funklende Friheden fra toppen af Pariserhjulet, og næsten alle parkens forlystelser vil være åbne – dog ikke Cobra, Brand Alarm eller Sky-Tower.

 

Jul i Friheden: En magisk juleoplevelse for hele familien

 

Sidstnævnte bliver omdannet til Danmarks måske største juletræ på 65 meters højde klædt i intet mindre end 2,1 kilometer lyskæder. Under Sky-Tower vil det være muligt at stå på skøjter og kigge op på stjernehimlen af julelys.

 

Læs mere om Jul i Friheden, priser og aktuelle åbningstider på www.friheden.dk 

 

Jul i Friheden: En magisk juleoplevelse for hele familien