Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Jul med omtanke i Salling: Få dine gaver pakket smukt ind med  genbrugspapir 

Krydserne er sat i Danmarks største julekatalog, og den længe ventede julehandel er startet i  Salling. Hvert år pakker Salling ca. en halv million gaver ind i både de to stormagasiner og på  salling.dk. Derfor lancerer Salling en juleindpakning, der lavet af genanvendt papir, så man ikke kun kan få pakket smukt ind, men også med omtanke for miljøet.  

 

En halv million gaver bliver pakket ind i løbet af julen i Salling. Som en del af stormagasinernes nye CSR-strategi Salling Future Friendly / Inspiring Change lancerer Salling nu et helt nyt initiativ med genanvendt papir og gaveæsker. Dette sker i forlængelse af sidste års succesfulde lancering af bæreposer i 80 % genbrugsplast.  

 

Gavepapiret er fremstillet i 70% genbrugspapir, og gaveæsker samt til-og-fra-mærker er lavet af  100% genbrugspap. Gaveæskerne er desuden FSC-mærket, der er en international mærkning af papir, som kan købes med god samvittighed. Samtidig er der ikke gået gå kompromis med kvaliteten og det eksklusive udtryk. 

 

”Vi er i Salling glade for, at vi både kan tilbyde at pakke ind med større omtanke for miljøet og  samtidig give vores kunder den smukkeste juleindpakning, som alle glæder sig til. Lanceringen af den nye indpakning med genbrugspapir og -pap er en del af en større ansvarlighedsstrategi, som skal hjælpe os alle, fra kunder til leverandører, til at træffe flere bæredygtige valg, og man kan glæde sig  til flere tiltag, både i de fysiske butikker og på salling.dk,”, siger Sallings Head of Marketing Birthe  Wiberg.  

 

Netop webshoppen salling.dk forventer stor vækst i julen i år, både pga. COVID-19 og en stor udvidelse af produktkategorierne online – herunder tøj til kvinder. Også på Salling.dk kan man vælge at få gaverne pakket ind og herefter modtage pakkerne i flotte forsendelseskasser og poser, lavet af  80% genbrugsmaterialer. Kasserne opfordrer Salling kunderne til at være forsigtige med ved åbning, så de kan genbruges i nye sammenhænge. 

 

Jul med omtanke i Salling: Få dine gaver pakket smukt ind med  genbrugspapir 

 

Julegaver med omtanke  

Den nye indpakning er ét blandt en række nye initiativer. Salling har bl.a. gjort det nemmere at købe tøj, hvor der er tænkt på at skåne både klima og miljø. På alle de styles kan man finde det nye  grønne Future Friendly-label, og sortimentet udvides løbende. Har man brug for hjælp til de mindre klimabelastende styles, står Sallings personlige shopper også klar til at hjælpe.  

 

Jul med omtanke i Salling: Få dine gaver pakket smukt ind med  genbrugspapir 

 

I det kommende år vil Salling igen være vært for Salling Future Friendly Fashion Award 2021, der skal  motivere både nye og eksisterende modebrands til at prioritere bæredygtighed højere. Læs mere her på sallingfuturefriendly.dk.  

 

Som led i den nye strategi har Salling desuden udfaset alt engangsservice, både overfor husets  kunder og medarbejdere. De smukke julelys på facaderne er også energivenlige. De mange tusind  LED-lys bruger nemlig kun strøm for 12 kroner i døgnet.