Jul & Nytår i Det Gamle Mejeri på Vilhelmsborg

Årets julebuffet
– Hjemmerøget laks på hø med julekrydderier og syrnet fløde
– Terrine af frilandskalv med grov sennep og glacerede rødbeder
– Dansk gris med simrekål, brunede kartofler og sprøde svær
– Confit af juleand med æbleflæsk på letsaltet bacon
– Honningkage på Mejeriets egen honninghøst med ingefær og orange creme
– Klassisk ris a`la mande med lun kirsebær og et snert af lakrids
Til buffeten serveres koldhævet ølandshvede brød, rugbrød med malt og økologisk smør.
Pris pr/couvert 325,-
Serveres til minimum 10 couverter i Mejeriet.
Julebuffeten kan også afhentes i Mejeriet for 265,- pr/couvert
Mulighed for tilkøb:
Tøndemodnet sild med karry, hønseæg, dild og rødløg 25,- pr/couvert.
Gravad okse med soya, ingefær og chili med sprøde salater 25,- pr/couvert.
Udvalg af Danske specialoste med hjemmesylt og sprødt 35,- pr/couvert.
Mejeriets nytårsmenu ud af huset
Forret: Jomfruhummer, sprøde salater og Mejeriets egen citronmarmelade
Mellemret: Nytårs torsk med fiskefumet, porre og rødbede
Hovedret: Oksemørbrad med vinter rødder, kartoffelterrine og rødvinsglace
Dessert: Passionfrugt og chokolade i nytårs symfoni
4 retter 400,- pr/couvert
Nytårsmenuen skal afhentes i Mejeriet imellem kl. 12.00 og 15.00 d. 31/12.
Mulighed for tilkøb:
1.Fl cava Nanci carrol – Gode spanske bobler. 150,-
1.Fl Champagne fra Lancelot Royer i Frankrig. 275,-
Vinmenu – 4`fl vin matchende menuen. 400,-