And, rødkål og flæskesvær: Den legendariske juleburger er tilbage i byen

Jul i en burger – det lyder da egentlig som et rimelig genialt koncept, gør det ikke?
Vi er i hvert fald ret hooked på idéen.
I dag er den legendariske juleburger landet på menuen hos Grillen Burgerbar i Aarhus. En virkelig genial og greasy burger, der indeholder alt det bedste fra julemåltidet.
Vi tog naturligvis forbi for lige at smage på sagerne (vi stod muligvis klar udenfor, da de åbnede i dag for at være de første i byen til at smage på herlighederne).
And, rødkål og hele svineriet
Juleburgeren går under navnet Grill De Canard, og den er greasy, overdådig og lige tilpas.
Den indeholder confiteret and i rigelige mængder, rødkål, pickles og sprøde flæskesvær. Og så er den selvfølgelig smurt med Grillens mayo.
Lad os bare være helt ærlige… Vi var vilde med den her basse!
Den var virkelig velsmagende, lækker, snasket og julet. Der var rigtig meget and i, og rødkålen var i tilpas store stykker, så der var godt med bid i burgeren.
De sprøde, salte flæskesvær tilføjede et lækkert crunchy element, og så var vi vilde med syren fra de tykke pickles.
Vi spiste faktisk som havde vi ikke fået mad i flere uger, fordi vi blev så begejstrede.
Så hermed en anbefaling direkte fra hjertet (og maven): du skal prøve den her burger i år! Det vil du ikke fortryde.
Burgeren koster i øvrigt 119 kroner inkl. fries og dip.
Det er vel fredag, så vi prøvede også deres nye økologiske cocktail Berry Blaze med smag af solbær, tranebær, citron, lime og selvfølgelig gin. Den kan du med fordel skylle din Grill de Canard ned med.