Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Juleburritoen er tilbage på menuen hos Chido Mexican Grill

Af anders@sommersangdigital.dk

Julen er, ifølge de gode folk fra mexi-skurene på Frederiks Allé og Mejlgade, ikke rigtig, hvis ikke de får lov at smede en juleburrito sammen. Derfor kan man godt sige, at julen nu er reddet. 

 

Fra 1. december kl. 11.30 bliver deres notoriske juleburrito sat i salg, og det er ovenikøbet til en rigtig fin pris. Juleburritoen indeholder carnitas, som er langtidsbrasseret svinekød, rødkålssalat med appelsin og valnødder, flæskesvær, creme fraiche, syltede rødløg og ost, noget som alt sammen gerne skal få dig godt igennem julehandlen. 

 

”Vi er i julestemning på Chido, og derfor vil vi gerne bidrage til lidt forbedret julestemning og hjælpe til at aarhusianerne får lidt andet end blot julemedister og sild her i den glade juletid”, fortæller Mathias Nyhuus, driftschef hos Chido Mexican Grill.

 

Hele herligheden kommer til at stå dig i den fornemme pris af 65 kr., hvilket betyder at du sparer 10 kr. sammenlignet med prisen på en burrito fra Chido’s normale menu. Derudover kan du få en julemenu med burrito og sodavand for 80 kr. Der er hverken sparet på indholdet eller kærligheden i juleburritoen, og ifølge Mathias Nyhuus så er prisen presset i bund, for at der også kan blive råd til en bid mad, når den dyre julehandel bliver for meget, og man har brug for at hvile benene.  

 

Prøv den, hvis du også elsker julemad, men samtidig er lidt nervøs for at skulle blive træt af den traditionelle julemenu. 

 

Juleburritoen er i salg fra d. 1. december 2019 kl. 11.30 indtil 23. december 2019 kl. 21.00.

Juleburritoen er tilbage på menuen hos Chido Mexican Grill

 

Chido Mexican Grill

Mejlgade 48 A
8000 Aarhus C
Frederiks Allé 135
8000 Aarhus C
Boulevarden 7
9000 Aalborg
Tel. 88 82 66 40
www.chido.dk
Åbent alle dage kl. 11.30-21

 

Del artikel

Andre læser også