ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Party i provinsen: Julefrokosten skal bookes nu

Intet er, som det plejer at være. Men sæsonen for julefrokoster nærmer sig, og gode folk står parat til at afvikle årets store fest i trygge rammer.

 

Således også bagmændene bag nogle af Aarhus’ største og mest besøgte barer, Rekom, der i øvrigt er en del af Nordens største nattelivs-koncern og således har betydelig erfaring inden for afvikling af vellykkede sammenkomster. Også under ansvarlighed og i sikre rammer.

 

Tre gode tilbud – i trygge rammer

Rekom står bag hele syv barer i Aarhus. Og trods corona-restriktioner er i hvert fald tre af dem klar med gode tilbud på julefrokosten.

 

“Der er skærpede retningslinjer, som vi selvfølgelig følger til punkt og prikke. Samtidig holder vi fast i de gode, danske traditioner for en dansk julefrokost,” understreger Haydar Evcil, der er marketingchef hos Rekom i Aarhus.

 

“Vi sørger for, at corona-retningslinjerne bliver overholdt. Gæsterne skal ikke tænke på opstilling eller oprydning. Vi leverer både julefrokosten og efterfesten under samme tag. Og vi er eksperter i service,” understreger Haydar Evcil.

 

Han holder snor i de syv steder Café Guldhornene, The Australian Bar, Hornsleth Bar, LouLou, London Bar, LA Tequila Bar og Heidi’s Bier Bar.

 

269 kroner med fri bar

“Under normale omstændigheder ville vi tilbyde julefrokost-pakken på seks af de syv steder. Lige nu er Heidi’s, Guldhornene og LA Tequila Bar åben for reservationer, og de er meget velkomne,” siger han.

 

Party i provinsen: Julefrokosten skal bookes nu

 

Festen begynder med en kuvertpris på 269 kroner, der inkluderer fri bar i to timer. Og så er der ellers mulighed for at opgradere.

 

J-dag er aflyst

“J-dag er jo aflyst,” konstaterer man hos Rekom med henvisning til den traditionelle frigivning af julebryggen; det går bare ikke med alt for mange alt for berusede mennesker i gaderne. Men selve julefrokosten er en vigtig brik i mange virksomheder og blandt venner, som måske kun mødes denne ene gang om året.

 

Party i provinsen: Julefrokosten skal bookes nu

 

“Julefrokostsæsonen er i det hele taget et omdiskuteret emne for tiden. Mange frygter en decideret aflysning af en årelang tradition, som er vigtig for enhver organisation i disse hårde tider. Derfor har vi skærpet vores retningslinjer og taget endnu flere forbehold for at sikre, at julefrokosten bliver afviklet i sikre og trygge rammer,” understreger Haydar Evcil.

 

God mad til gode priser

Der skal god mad på bordet, og Rekom har allieret sig med en erfaren caterer til at stå for det kulinariske. Og så skal man ellers bare vælge blandt afterski-stemning, festlig bodega eller natklub, når man booker sit arrangement. Sammensætning og udskænkning af drikkevarer er til forhandling.

 

Heidi’s Bier Bar…

… tilbyder afterski-stemning, tyrolerstil, lederhosen og store fadøl. “Studiemenuen” til 269 kroner (søndag-torsdag, mindst 10 gæster) omfatter marinerede sild, fiskefilet, tarteletter, ribbensteg, frikadeller og brød – foruden to timers fri bar. Rykker man op på skalaen og bestiller fri bar hele natten, er prisen 669 kroner.

 

Party i provinsen: Julefrokosten skal bookes nu

 

I toppen ligger en luksusmenu til 449 kroner, der også inkluderer håndpillede rejer, lun leverpostej og risalamande.

 

Café Guldhornene…

… slår dørene op til en festlig bodega med masser af juleklang i rustikke omgivelser. “Studiemenuen” (søndag-torsdag, mindst 10 gæster) er den samme, som tilbydes på Heidi’s. Priserne er også identiske, men stemningen en anden.

 

Party i provinsen: Julefrokosten skal bookes nu

 

LA Tequila Bar…

… er destinationen for dem, der bare gerne vil have et party! Her skaber man en kombination af barhygge og nattefest i et surfer-univers med vibes fra nogle af 1980’ernes mest ikoniske popfilm. “Studiemenuen” til 269 kroner er igen den samme inklusive to timers fri bar; skal festen fortsætte hele natten, koster en kuvert 669 kroner.

 

Party i provinsen: Julefrokosten skal bookes nu

 

 

Julefrokost

Rekoms åbne barer til julefrokost-pakker:

Heidi’s Bier Bar, Klostergade 34 B

Café Guldhornene, Klostergade 28

LA Tequila Bar, Skolegade 33-35

Book julefrokost her:

 

 

Del artikel