Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Julemiddag på pizzaen: Toppet med and og rødkål

Af Freja Dumont
Foto: Gorm's
Foto: Gorm's

Noget af det bedste ved julen er alt den gode mad: flæskesteg, brunede kartofler, sovs – og naturligvis and!

Men hvad sker der mon, hvis man kombinerer det bedste fra en god dansk julemiddag med italiens nationalspise?

Du får naturligvis en vaskeægte julepizza med bl.a. saftig og smørblød confiteret and ovenpå.

Og nu er klassikeren endelig tilbage på menukortet hos Gorm’s, så du selv kan prøve den geniale hybrid.

Julepizzaen består af tomat, mozzarella, cherrytomater, confiteret and, mascarpone, friskrevet peberrod, rødkål, appelsin, persille og hasselnød – haps!

”Idéen til pizzaen kom en juledag, hvor jeg efter en lang periode med tung dansk julemad havde lyst til noget lidt lettere, men samtidig var der en del anderester i køleskabet.

Derfor gjorde jeg det, jeg ofte gør, når jeg står i et køkken, nemlig begynder at eksperimentere med pizza,” udtalte medstifter og medejer af Gorm’s, Gorm Wisweh i en pressemeddelelse. 

Har du endnu mere lyst til julemad, byder Gorm’s også på confiteret andelår med græskarpuré, saltbagt selleri, rødkålssalat med appelsin, hasselnødder og persille.

Og til dessert venter en klassisk vanilje panna cotta, bagte kirsebær og brændte mandler – mums!

Se hele menukortet på Gorm’s her. 

Hvor: Jægergårdsgade 6