Julenyhed hos DavidBreadHead: Julebolle med cremet fyld
Julen er over os, og det betyder (rigelig) indtagelse af alt det bagværk, vi kun kan få én gang om året: pebernødder, brunkager, klejner og vaniljekranse.
Og nu kan det populære bageri DavidBreadHead altså også friste med nyt julebagværk.
MigogAarhus tog i den gode sags tjeneste ned forbi bageriet for at smage på sagerne – og du kan godt glæde dig.
Bolle møder cremet risalamande-smag
Stedets julede nyhed er en såkaldt ’julebolle’: en gærbolle som indeholder en lille overraskelse, når du bider i den, bestående af mascarpone, ristede mandler, vanilje og amarena kirsebær.
Dertil er julebollen betrukket med kirsebærsirup og hindbærsukker. Mums!
Og vi kalder den allerede nu. Denne julede bolle kunne nemlig godt gå hen og blive en ny juleklassiker, som vi skal have hvert år, når det bliver december.
David Milberg, som står bag DavidBreadHead, siger selv, at julebollen er det tætteste stedet kommer på en risalamande.
Og nu skal det ikke misforstås, for der er altså ikke nogen former for grød i bollen.
Men de karakteristiske smage fra risalamanden såsom vanilje, mandler og kirsebær går igen i cremen, som bollen er fyldt med.
Og vi skulle hilse at sige, at det smagsmæssigt fungerer rigtigt godt i kombination med den cremede mascarpone inden i den svampede bolle.
Alt i alt en virkelig lækker julebolle, som klart skal prøves, i mens den er tilgængelig i december.
Hvor: J. M. Mørks Gade 7 kl. th og Ny Munkegade 4.