Nyhedsbrev

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Artikler med:

Nyeste artikler

Julesalget topper på Havnens Fiskehus 

Af anders@sommersangdigital.dk
De to brødre Anders og Kristian Andreasen sørger sammen med deres 18 ansatte for, at gravad og røget laks, sild, røget ål og mange andre lækre julespecialiteter bliver langet over disken til både private og restauranter.

 

Dog er en ny tendens op til Juleaften 

Skaldyr, østers, caviar, og fisk som søtunge, pighvar og sashimi tun, bliver nemlig også solgt i stor stil i disse dage. Cirka 1000 østers af forskellig slags og 50-100 kg hummer er købt hjem og største delen allerede solgt igen!

 

“Folk vil have høj kvalitet på deres middags borde, og samtidig  giver fisk og skaldyr en delikat og elegant pause, i det ellers fede julemad” siger Kristian Andreasen, og tilføjer: “Det er en fornøjelse som stolt fag mand, at se salget af bæredygtigt laks, friske velfærds ænder og røgede ål, gå hånd i hånd med produkter som østers, jomfruhummer og caviar.

 

Hele dagen idag den 23, regner Havnens Fiskehus i Aarhus med at være leveringsdygtige i alt til aarhusianerenes juleborde! Åbent 7.00-17.30.
930x180_spotjul_aaupdate_norsminde

Del artikel


Mest læste historier i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler

Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien