Juletips til familiens konfektdag

Nye konfektstykker
Her er et par nye opskrifter på smagfuld konfekt fra Odense Marcipan. På hjemmesiden – www.odense-marcipan.dk – finder du mere inspiration og mange flere opskrifter på julekager og julekonfekt.
Julekonfekt med lakrids og Amarenabær
18 stk.
150 g Odense Marcipan Lakrids
9 Amarenabær (eller kirsebær)
200 g lys chokolade
100 g hvid chokolade eller hvid overtræk til pynt
Marcipanen skæres i 18 firkanter og et halvt kirsebær sættes på hvert stykke. Stykkerne dyppes i tempereret chokolade. Pynt til sidst med hvid chokolade eller overtræk.
Tips: Se hvordan du nemt tempererer chokolade under Den Søde Skole på www.odense-marcipan.dk
Marcipankonfekt med frugtmarmelade
18 stk.
150 g Odense Marcipan Ekstra Grov
1 spsk. god marmelade – f.eks. kirsebærmarmelade
og prøv at variere med andre lækre frugtmarmelader
200 g mørk chokolade
Marcipanen æltes med marmelade og trilles til 18 kugler. Kuglerne dyppes i tempereret chokolade og sættes på et stykke bagepapir. Når chokoladen er størknet, dyppes de igen og trilles mellem hænderne, for at få et rustikt udseende.
Tips: Du kan med fordel bruge nogle engangs-plasthansker, når konfektstykker trilles med smeltet chokolade. Opskriften er lavet af Odense Marcipan. Se mere her: www.odense-marcipan.dk