ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Netop bekræftet: Hovednavn bliver klar til Smukfest

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images
Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images

For nylig var der optimisme at spore at spore hos Smukfest, og nu er bekræftelsen endelig kommet.

På sin Facebookside skriver festivalen, at hovednavnet Justin Bieber bliver klar til at optræde 3. august, selvom han for nylig har aflyst en række koncerter i USA:

“Vi skulle hilse fra Justin Bieber og sige, at han starter sin turné i Italien som planlagt den 31. juli og dermed selvfølgelig også kommer og fester med os i Skanderborg onsdag den 3. august.

Det er vi bare så glade for! Baby, baby, baby – ohhhh!!”

Usikkerheden om, hvorvidt superstjernen kommer til Smukfest eller ej, opstod i kølvandet på, at Justin Bieber for lidt over en måned siden lagde en video på Instagram.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Justin Bieber (@justinbieber)

I videoen fortæller den canadiske verdensstjerne, at han lider af Ramsay Hunts-syndrom – en lidelse, der bl.a. giver ham lammelser i ansigtet.

Derfor så Justin Bieber sig nødsaget til at aflyse en række koncerter – resten af Biebers turné i USA, der skulle have fundet sted i juni og juli, er siden blevet udskudt.

Næste koncert på programmet for Bieber og hans ‘Justice World Tour’ er i den italienske by Lucca 31. juli, og derefter venter stjernens optræden på Smukfest, hvor Justin Bieber er hovednavn.

Smukfest finder sted i Bøgeskoven ved Skanderborg, og festlighederne varer fra 31. juli til 7. august.

Udover Justin Bieber står navne som Kygo, Gorillaz, Melanie C, The Minds of 99, Andreas Odbjerg, Tobias Rahim og Thomas Helmig på musikprogrammet.

Del artikel