Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efterfest i Aarhus: Justin Bieber har bord på aarhusiansk natklub

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images
Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Opdatering: Alle billetter til efterfesten er nu solgt, skriver Kupé på Instagram. Der ventes dog at komme flere billetter til salg i løbet af onsdag. 

Onsdag kl. 23.45 indtager en vaskeægte verdensstjerne Bøgeskoven i Skanderborg.

Justin Bieber sparker for alvor Smukfest i gang under trækronerne, men har du ikke billet til festivalen, så fortvivl ej.

For der er faktisk gode chancer for at møde Bieber i Aarhus efter koncerten.

Den canadiske superstjerne og hans crew holder nemlig efterfest på Kupé. Det fortæller medejer Emil Knudsen til MigogAarhus:

“Vi har ofte besøg af prominente gæster med navne, man kender, men vi må alligevel indrømme at være en smule starstruck, når der er tale om verdens største popstjerne, som, jeg personligt synes, er pisse sej.”

Begrænset antal billetter til salg

Til efterfesten spiller Justin Biebers DJ Tay James, som har været en del af superstjernens crew siden 2009.

Kupé-medejer Emil Knudsen vil ikke love, at Bieber tropper op til efterfesten. Men han fortæller, at der er booket bord og security samt fundet hotel til den 27-årige canadier, og at “han plejer komme til efterfesterne, når Tay James spiller”.

Efterfest i Aarhus: Justin Bieber har bord på aarhusiansk natklub
Bord til Bieber. Foto: Kupé

“Vi er selv blevet kontaktet af Biebers management, og festen er blevet arrangeret på få dage. Vi arbejder derfor på fuld tryk for at blive klar. Der er en del krav, der skal overholdes i forhold til sikkerhed, catering, gæsteliste mv., inden de kommer.

Da Bieber spillede koncert på Jysk Væddeløbsbane tilbage i 2017, holdt vi også efterfesten. Det var en helt vild aften med 1.000 mennesker i kø udenfor. Denne gang sælger vi kun billetter i forsalg, så vi kan undgå, at gæster går forgæves. Når de 400 billetter er væk, er der udsolgt helt og holdent,” siger Emil Knudsen til MigogAarhus.

De første 300 billetter til efterfesten blev sat til salg søndag aften, og i skrivende stund – mandag formiddag – er over halvdelen af dem allerede solgt.

De sidste 100 billetter har Justin Bieber og hans crew førsteret til, men de af billetterne, der bliver tilovers, sættes til salg i løbet af onsdag.

‘Helt fantastisk’ DJ

DJ Tay James, der bl.a. har været med til at producere Biebers seneste album ‘Justice’, optræder i mellem halvanden og to timer, og det er stærkt imødeset hos natklubben.

“Personligt glæder jeg mig allermest til at se Tay James’ DJ-set. Han har lovet mig at spille mindst 90 minutter, og han er kendt for virkelig at være helt fantastisk som club-DJ.

Og så det er jo sjældent, at man kan opleve en af verdens største DJs på sin egen natklub,” siger Emil Knudsen.

Dørene er åbne for alle med billet mellem kl. 22 og 23, og festen ventes at vare helt til kl. 5 om morgenen.

Justin Bieber har som nævnt lige en koncert, der skal spilles, og den begynder først kl. 23.45, så du må væbne dig med tålmodighed, hvis du vil se verdensstjernen.

Hvis du er hurtig, kan du lige nå at købe billetter her

Hvad: Justin Bieber-efterfest
Hvor: Kupé
Hvornår: Onsdag d. 3. august

Læs mere om eventet her

Del artikel

Andre læser også