Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Slagtilbud?: Jyllands dyreste sommerhus sat ned i pris

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Lillienhof
Foto: Lillienhof

Da Hamiltonhuset i Skagen i sommer kom til salg, strøg det med sin svimlende udbudspris på 25 millioner kroner ind på førstepladsen som det absolut dyreste sommerhus på det jyske boligmarked.

En køber har dog ikke meldt sig på banen endnu, og måske derfor kan du nu købe den eksklusive feriebolig med rabat: Den er nemlig netop blevet sat millioner ned i pris.

Det skriver boligmediet Boliga.

Det nye prisskilt på sommerhuset, som ligger i klitterne ved Gl. Skagen med udsigt til Skagerak, lyder nu på 22 millioner kroner – du sparer altså tre millioner danske kroner.

For det beløb får du 155 kvadratmeter, der af liebhavermægleren Lilienhoff, som har huset til salg, beskrives som klassisk og autentisk: Sommerhuset fra 1930 er bevaringsværdigt og har både originale lofter og gulve.

Slagtilbud?: Jyllands dyreste sommerhus sat ned i pris
Foto: Lillienhof

Andenpladsen på det jyske sommerhusmarked ligger noget længere nede på prisskalaen: Det er nemligt en 150 kvadratmeter stor feriebolig i første række til vandet ved Krage Strand udenfor Hirtshals, der er til salg for 14 millioner kroner.

Sæson for sommerhuse

Det er nok ikke tilfældigt, at det netop er nu, at prisen på det eksklusive sommerhus er blevet sat ned i pris. Foråret – og særligt påsken – er nemlig der, hvor sæsonen på sommerhusmarkedet for alvor begynder.

Ifølge Boliga var maj den måned sidste år, hvor der blev solgt allerflest ferieboliger på landsplan – ligesom det også var tilfældet i 2019 før coronakrisen fik markedet til at eksplodere.

Udover at være det dyreste sommerhus på det jyske marked, så ligger Hamiltonhuset også på en niendeplads over de mest bekostelige ferieboliger på det landsdækkende marked lige nu.

Der er dog et stykke vej op til den dyreste, som ifølge Boliga er en næsten 300 kvadratmeter stor feriebolig ved Udsholt Strand i Nordsjælland, der koster intet mindre end 45 millioner kroner.

Se Jyllands dyreste sommerhus her

Del artikel

Andre læser også