Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

JYSKs kæmpe årsfest bliver til mange små fester

2020-udgaven af JYSKs årlige medarbejderfest bliver noget anderledes end tidligere.

 

Normalt samler JYSK hvert år omkring 1.800 medarbejdere og ledsagere i Odense Congress Center til kæmpefest med mad, drikke, dans og livemusik med kendte kunstnere.

 

I år har coronasituationen sat en stopper for det, og derfor har JYSK valgt at omdanne den ene, store fest til en masse mindre fester for de lokale butikker og andre arbejdspladser i JYSK.

 

”JYSK-festen er for mange medarbejdere årets højdepunkt, hvor vi mødes og fester med kolleger fra hele landet. Det giver en fantastisk følelse af at være en del af noget meget større. Den følelse vil vi gerne holde fast i, selvom vi i år kommer til at mødes til mindre fester. Det bliver anderledes, men stadig med fokus på, at det skal være en forrygende aften,” siger Bo V. Andersen, Country Manager for JYSK i Danmark.

 

Vanen tro uddeler JYSK også en række priser til blandet andet ”Årets butik” og ”Årets elev”, som i år overrækkes til vinderne lokalt.

 

Samme dato på tværs af landet

Den store årsfest skulle være afholdt lørdag den 21. november, og den dato holder JYSK fast i. På den måde bliver der fest samme tidspunkt på tværs af Danmark.

 

”Selvom vi ikke alle sammen kan samles i år, skal vi stadig føle os som ét stort hold. Derfor fester vi sammen, bare hver for sig. Samtidig holder vi som altid butikkerne lukket om søndagen, så der kan festes igennem med god samvittighed,”  fortæller Bo V. Andersen.

 

Som sædvanlig er JYSK-medarbejdernes ledsagere inviteret med til festen. JYSK giver et beløb per deltager, og så har hver enkelt butik eller afdeling mere eller mindre frit slag til at arrangere deres egen fest.

 

Fakta

  • JYSK plejer hvert år i november at invitere medarbejdere og ledsagere med til kæmpefest i Odense Congress Center.

 

  • 2020-udgaven bliver omdannet til en masse mindre fester for hver af JYSKs 108 butikker i Danmark og JYSKs afdelinger på distributionscentre i Uldum og hovedkontoret i Brabrand.

 

  • Festerne finder sted lørdag den 21. november, og dagen derpå har medarbejderne fået fri, så butikkerne er lukket – undtagen JYSK.dk. Mandag den 23. november er medarbejderne retur i butikkerne.