Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

50 års jubilæum: Kæmpe ABBA-show kommer til Aarhus

Af Emil Kjær Jørgensen

Nu har du en unik mulighed for at slippe din indre Dancing Queen frem, når ABBA’s 50-års jubilæum bliver hyldet med The Show – A Tribute to ABBA i Musikhuset Aarhus d. 6. april 2024.

Vi er tilbage i 1974, Brighton, England. Årets Europæiske Melodi Grand Prix afholdes, og ABBA står på scenen.

Ingen vidste på dette tidspunkt, at denne aften blev startskuddet til en fuldstændig legendarisk karriere, der indskrev ABBA som en af de helt store sværvægtere i musikhistorien.

Det kan vi se frem til

Melodi Grand Prix vindersangen Waterloo var startskuddet til en hæsblæsende karriere, hvor ABBA strøg direkte ind på førstepladsen på de internationale hitlister – og i alles hjerter.

The Show hylder 50-året for ABBA’s gennembrud, deres legendariske sangkatalog og historien om den ikoniske popgruppe.

Siden 2001, hvor The Show blev skabt, har det givet nyt liv til ABBA’s velkendte toner. Med flere end 2 millioner solgte billetter gennem tiden er The Show mere end klar til at fejre 50-års jubilæet med et brag af et show i Musikhuset Aarhus 6. april 2024.

50 års jubilæum: Kæmpe ABBA-show kommer til Aalborg

Original musiker som gæsteoptræden

Det ekstravagante to-timer lange show byder på en lang række af ABBA’s allerstørste hits som Waterloo, Mamma Mia, Dancing Queen og Money Money Money. Publikum får lov til at opleve ABBA i tiden før, de vandt det europæiske Melodi Grand Prix og hele vejen til deres verdensomspændende succes.

For at give showet så meget original lyd som overhovedet muligt, vil publikum på denne tour møde den erfarne guitarist Lasse Jonsson, som både har været med til at indspille ABBA’s seneste album Voyage, har turneret med de originale ABBA-medlemmer Björn og Benny og deltaget i indspilningerne af begge Mamma Mia-filmene samt medvirket på soundtracks til begge film.

Den bedste ABBA optræden siden ABBA

Musikken i The Show bliver spillet af det svenske band Waterloo flankeret af London Symphonic Rock Orchestra dirigeret af Matthew Freeman. Showet er ikke bare endnu en billig look-a-like hyldest til ABBA.

De to kvindelige forsangere ligner ikke blot originalerne, men de lyder også så meget som Agnetha og Anni-Frid, at selv den største skeptiker bliver overbevist. ABBA-fans kan glæde sig til at opleve, når The Show genskaber den autentiske ABBA lyd til et brag af et show.

Hvad: The Show – A Tribute to ABBA
Hvor: Musikhuset Aarhus
Hvornår: Den 6. april 2024

DU finder billetinfo her.

Del artikel

Andre læser også