ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe EM-fest i Ceres Park: Se landsholdets kampe på storskærme

Af Freja Dumont

Der bliver stor fodboldfest i Aarhus, når det danske fodboldlandshold senere i juni skal kæmpe for de danske farver til EM.

AGF’s hjemmebane, Ceres Park kommer nemlig til at danne ramme om en stor rød-hvid fodboldfest, når Aarhus Kommune – i samarbejde med Ceres Park & Arena – inviterer århusianerne og byens gæster til at se de danske slutrunde-kampe på storskærme på byens stadion.

“Jeg glæder mig til en fantastisk fodboldfest. Vi vil gerne give alle en mulighed for at være sammen igen.

Jeg glæder mig til, at vi kan samles om landsholdet igen – synge nationalsangen og juble, når Danmark scorer. Vi trænger til den slags store fælles oplevelser igen, så jeg er meget glad for, at vi nu kan invitere til EM på Ceres Park, og dermed også trække fodboldfesten vest for Storebælt,” siger rådmand for Kultur og Borgerservice i Aarhus Kommune, Rabih Azad-Ahmad i en pressemeddelese.

Rød/hvide farver i Ceres Park

Under Corona-ordningen for større arrangementer med et siddende publikum, er det muligt at samles op til flere tusinde mennesker i sektioner af 500 personer, som man kender det fra Superligaen.

Der vil blive opsat syv storskærme og tribunerne på Ceres Park åbnes, så man sammen kan se kampene, nyde fællesskabet med andre fans og forhåbentlig opleve dansk succes.

Ceres Park bliver iklædt de rød-hvide farver første gang den 12. juni, når Danmark møder Finland.

Derefter den 17. juni, hvor modstanderen er Belgien, mens sidste gruppekamp er mod Rusland den 21. juni.

Hvis Danmark går videre, vil festen naturligvis fortsætte med flere storskærms-arrangementer i Ceres Park.

“Vi er glade for, at vi kan stille stadion til rådighed i et godt samarbejde med Aarhus Kommune. Vi har tidligere fyldt Ceres Park til landskampe inde på banen.

Denne sommer bliver det så på storskærme, men med garanti med den samme gode stemning, der altid er i Aarhus, når landsholdet løber på banen,” siger Hanne Bisbo Stadsgaard, der er eventchef i Ceres Park & Arena, der altså lægger stadion til sommerens største århusianske fodboldfest.

Billetterne til EM i Ceres Park koster 50 kr. pr. kamp og kommer til salg fra i morgen – onsdag den 2. juni kl. 12 her.

Landskampene spilles:

Den 12. juni kl. 18
Den 17. juni kl. 18
Den 21. juni kl. 21

Del artikel