Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe kulturfest: Ny festival ser dagens lys i Aarhus

Af Freja Dumont
Foto: City Vest
Foto: City Vest

En helt ny endagsfestival ser snart dagens lys i City Vest, når arrangørerne Aarhus Volume, det turkise telt og Frontløberne afvikler festivalen i samarbejde med entreprenør- og byudviklingsvirksomheden A. Enggaard, som ejer centret. 

Butikscentret bliver lørdag den 2. marts omdannet til en festivalplads, hvor deltagerne blandt andet kan opleve musik, lokale kunstnere, performancegrupper og kreative kollektiver.

Det skriver A. Enggaard i en pressemeddelelse.

Indblik i den aarhusianske kulturscene

Kigger man på musikprogrammet kan man bl.a. glæde sig til at opleve ICEKIID, Omar Souleyman, Dayyani, Main Phase og Kuchulu.

Musik er langt fra den eneste aktivitet på festivalen, og der vil blandt andet også være kunstudstillinger, performancekunst og danseworkshops, således deltagerne får et godt indblik i, hvad der sker på den aarhusianske kulturscene.

Festivalen kommer primært til at foregå omkring Store Torv, hvor den store scene står, mens andre aktiviteter foregår i butikslokaler, som bliver indrettet til formålet.

“Vi er blevet kontaktet af nogle dygtige og passionerede mennesker, der brænder for at skabe kulturelle events.

Festivalen er et spændende tiltag, som giver arrangørerne mulighed for at præsentere nogle af de mange kulturelle aktiviteter, der foregår i Aarhus.

Det vil vi gerne bakke op om, og derfor har vi udlånt den nordlige del af City Vest til formålet. Vi vil gerne være en del af det lokalområde, som vi driver forretning i, og vi synes, det er et rigtig godt initiativ, som arrangørerne bag festivalen har taget,” siger byudvikler Henning Winther fra A. Enggaard i en pressemeddelelse.

Udover A. Enggaard er festivalen støttet af Statens Kunstfond, Tuborg Fondet, Kirsten & Gunnar Fonden og Aarhus Kommune.

Læs mere om festivalen her.

Hvad: Endags-kulturfestival
Hvor: City Vest
Hvornår: Lørdag den 2. marts

Del artikel

Andre læser også