ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gør et kup til kæmpe lagersalg: 4 dage med vilde tilbud på tøj, legetøj og slik

Af Freja Dumont

En krone sparet, er en krone tjent! Og der bliver for alvor mulighed for at spare masser af penge, når HOLYMOLY OUTLET kommer til Aarhus  – faktisk helt op til 80% på tusindvis af varer.

Glæd dig til at gå på opdagelse i det kæmpestore lagersalg, hvor du kan shoppe alt lige fra smykker og kendte fashionbrands til legetøj og slik i lange baner fordelt over hele 1300 kvm i Tilst.

Få stillet shoppelysten

Skal sliklageret derhjemme fyldes op med nye forsyninger? Så kan du jo passende lægge vejen forbi outlettet, som er proppet til randen med mange tons slik i løsvægt fra alle de kendte slikmærker som HARIBO, Carletti, Candyland Toms, Mars, Kinder og Twix med flere.

Er du på udkig efter nyt til garderoben, kan du gå på opdagelse i kendte mærkevarer som Levi’s, Fila, Nike, Soft Rebels, Woden, Champion, US Polo, Tom Tailor, Bjørn Borg, Puma og Adidas.

Til de yngste i familien vil der også være et kæmpe legetøjsoutlet med legetøj til både babyer og større drenge og piger.

Her finder i alt lige fra barbiedukker, bamser og racerbiler fra kendte mærker som Disney, Marvel, Barbie, My Little pony og mange andre.

Første gang i Aarhus

HOLYMOLY er et spændende outlet, som altid stræber sig på at sælge efterspurgte brands året rundt.

På torsdag den 30. september og fire dage frem kan aarhusianerne for første gang se frem til at få besøg af det kæmpestore omrejsende outlet.

Og der er altså ingen grund til panik – der vil nemlig være rigeligt med varer alle fire dage, så du kan være sikker på at komme hjem med favnen fuld af spændende sager.

Der er masser af gratis parkeringspladser ved adressen, og barnevogne er mere endvelkomne. Du kan både betale med MobilePay og Dankort til lagersalget.

Du finder mere info lige her.

Hvad: HOLYMOLY Outlet
Hvor: Blomstervej 2B, 8381 Tilst
Hvornår: Torsdag 30/9 kl. 10.00-19.00, Fredag 1/10 kl. 10.00-19.00, Lørdag 2/10 kl. 10.00-17.00, Søndag 3/10 kl. 10.00-16.00.

Del artikel