Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe nyhed: Djurs Sommerland får vanvittig forlystelse

Af Freja Dumont

Djurs Sommerland løfter sløret for den højeste nyhed i parkens historie, der vil bringe jubel hos børnefamilier med hang til adrenalin og spænding.

Den østjyske forlystelsespark investerer stort og bygger et 60 meter højt tematiseret droptårn til cirka 30 millioner kroner i parkens populære Mexicoland.

Det skriver Djurs Sommerland i en pressemeddelese.

Den nye forlystelse, der giver frit udsyn over Nordens største sommerland, skal stå klar d. 27. april 2024, når næste sæson skydes i gang.

Adrenalinkick og udsigt over hele parken

Djurs Sommerland er kendt for store nyheder og fornyelse af parken år efter år, og 2024 bliver ingen undtagelse. De seneste to sæsoner har Dinosaurland med 6 familieforlystelser set dagens lys.

Nu er turen kommet til et droptårn, en rigtig thrill forlystelse. Højdeskrækken bliver sat på prøve og adrenalinen vil pumpe, når gæsterne i roligt tempo stiger svimlende 60 meter til vejrs, før de pludselig oplever et frit fald med 100 km/t.

Det nye droptårn er dobbelt højde af Piraten og DrageKongen, der hører til kategorien med de største rutschebaner i Danmark.

Foruden et adrenalinkick, som overgår det sædvanlige, venter også en storslået panoramaudsigt ud over Djurs Sommerland og store dele af Djursland.

”Vi prioriterer, at Djurs Sommerland udvikler sig konstant og er attraktiv for både danske og udenlandske børnefamilier at besøge. Vores ambitioner er høje og samtidig lytter vi til, hvad vores gæster efterspørger.

Med det nye tematiserede droptårn lægger vi endnu en vigtig brik i puslespillet, og der er ingen tvivl om, at de mange, der gennem årene har efterspurgt en sådan forlystelse, vil blive glade”, siger adm. direktør Henrik B. Nielsen.

Fremtidsplaner

Efter mere end 15 års investeringsrejse og utallige nye forlystelser og forbedringer i parken, er Djurs Sommerland rykket op i en ny liga med tårnhøj gæstetilfredshed og en tiltrækningskraft, der rækker internationalt.

En kurs Djurs Sommerland har tænkt sig at fortsætte.”Vi har store planer med Djurs Sommerland i de kommende år, som skal styrke vores position som destination for både dansk og udenlandsk turisme.

Derfor er der også spændende nyt på tegnebrættet i de kommende år, og nyheden i 2024 er da også kun første del af en større plan med Mexicoland”, slutter Henrik B. Nielsen

Del artikel

Andre læser også