ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe scoop: Justin Bieber optræder i bøgeskoven til sommer

Af Freja Dumont
Foto: Mary Ellen Matthews
Foto: Mary Ellen Matthews

Verdensstjernen Justin Bieber har meldt sin ankomst i bøgeskoven til Smukfest 2022.

Pop-ikonet kommer onsdag d. 3. august til at stå på den helt nye bøgescene, når vi for første gang i tre år igen skal mødes til verdens bedste skovfest. Det skriver Smukfest i en pressemeddelse.

Som en del af ’Justin Bieber: The Justice World Tour’ bliver koncerten på Smukfest den ene ud af kun fire europæiske koncerter i 2022 – og den første gang nogensinde, Justin optræder på en dansk festival.

”Vi niver os stadig lidt i armen, men den er sgu god nok! Det er en fantastisk følelse, at vi allerede nu kan sætte så markant et navn på plakaten for 2022 og takke for den store tillid vores gæster har vist os ved at overføre deres billetter efter to aflyste festivaler.

Tanken om, hvor euforisk vildt det bliver at mødes igen i skoven efter to somre uden Smukfest, kan slet ikke beskrives,” siger Søren Eskildsen, talsmand for Smukfest.

En af tidens mest aktuelle kunstnere

Den 27-årige canadiske sanger og sangskriver blev opdaget i 2008, da en video af en meget ung, guitarspillende og hjerteknusende Justin Bieber blev lagt på Youtube, hvor den straks gik viralt.

Herefter tog det fart med debutalbummet ’My World’ i 2009, og han har siden da udgivet i alt ni solide albums, hvoraf de otte strøg direkte til tops på hitlisterne.

I løbet af sin karriere har han solgt over 80 millioner plader og løbet afsted med titlen som den mest streamede artist på Spotify nogensinde, hvilket gør ham til en af verdens mest succesfulde artister.

Som den første debutmusiker i verden havde Justin hele syv sange fra ’My world’ på Billboard Hot 100, og siden er den ene rekord efter den anden slået med numre som ’Love Yourself’, ’Sorry’, ’What Do You Mean’.

Han er lige nu mere aktuel end nogensinde med hans syvende single-førsteplads på verdenshitlisten, nummeret ’Peaches’ fra det seneste album ’Justice’.

”Justin Bieber er lige nu den mest streamede artist i verden og har været det stort set hele 2021. I det lys er han klart en af tidens mest aktuelle artister, vi kan præsentere i skoven til sommer.

Vi skal huske, at en festival som Smukfest udgøres af 180 artister, der repræsenterer den alsidighed, der er i både nye og etablerede artister. Og at kunne tilføje Justin Bieber til listen fås ikke meget større,” siger Mikkel Xavier, booker hos Smukfest.

Har du ikke billet, men vil med?

Hos Smukfest glæder de sig naturligvis til den kæmpe fest, der venter dem, og det fornemmer de også i den grad, at deres gæster og 15.000 medhjælpere gør.

Da 97% af partoutbilletterne og gennemsnitligt 81% af endagsbilletterne er blevet overført til næste år, betyder det, at der nu kun er få onsdags- og torsdagsbilletter tilbage.

Mangler du at sikre dig en billet, kan du finde den på smukshop.dk. Billetsalget på Smukshoppen startede klokken 15.30 i dag.

I tilfælde af at alle billetterne ryger, kan man skrive sig på ventelisten, så længe der er plads.

Bliv en del af det sejeste frivillige fællesskab

Nåede du ikke at få den billet, du ønskede, eller kunne du bare godt tænke dig at komme på Smukfest på en helt ny måde, så kan du blive en del af Smukfests store, frivillige fælleskab, som hele året arbejder på at få skabt den bedst tænkelige festival.

”Vores frivillige ildsjæle er et afgørende element i, at vores festival bliver formet på gennemført og unik vis hver sommer. Vi er så ufattelig heldige, at 15.000 trofaste medhjælpere vælger at bruge hver sommer med os.

Og vi byder naturligvis altid nye velkommen. Uden dem var der ikke en Smukfest,”siger talsmand Søren Eskildsen.

Se den officielle pressemeddelelse om ”Justin Bieber Justic World Tour” her.

Del artikel

Andre læser også