ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lige rundt om hjørnet: The Weeknd kommer til Jylland

Af Michael Qureshi

Det er godt nok ikke i Aarhus. Men det bliver ikke meget tættere på.

I juni 2023 bringer verdensstjernen The Weeknd sin After Hours til Dawn Global Stadium Tour til Nordstern Arena i Horsens.

I dag annoncerede den Diamant-certificerede og prisvindende kunstner The Weeknd, at han udvider sin After Hours Til Dawn Tour i 2023.

Kommer til Horsens i juni

Næste etape af touren starter lørdag den 10. juni i Manchester, Storbritannien på Etihad Stadium, med stop over hele Europa og Latinamerika i Stockholm, Amsterdam, Mexico City, Rio de Janeiro med flere, før den afsluttes i Santiago, Chile søndag den 15. oktober på Estadio Bicentenario de La Florida.

Set med både danske og Aarhus-øjne er det en genial nyhed, når en af verdens største stjerner kommer lige i den jyske baghave.

Billetsalget til de europæiske shows starter fredag 2. december kl. 12.00. Fans der købte billetter til 2022 After Hours Arena Touren i Europa kan registrere sig HER for mulighed for presale til 2023-datoerne. Besøg denne EU FAQ page for spørgsmål.

Turnéen fejrer The Weeknds 2020-album After Hours (hitsinglen “Blinding Lights” derfra blev kåret som den nye nummer 1 Billboard Hot 100-sang gennem tiden, og overgår Chubby Checkers 1960-hit “The Twist”), såvel som hans anmelderroste album Dawn FM, som udkom i januar 2022.

Kaytranada og Mike Dean vil slutte sig til The Weeknd på alle europæiske datoer.

Opdateres

Del artikel

Andre læser også