Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe succes: Beboerne fandt lokale til Ild.pizza – åbner nummer 3 den 29. november 

Af Pernille Søborg

Først var det Skejby. Så var det Risskov. Nu hedder det så Hornslet. Odder er på trapperne. Der er tale om den fremadstormende og succesfulde Ild.pizza, som melder klar med deres to nye pizzeriaer. Det første af de to er i Hornslet og åbner den 29. november. Nummer fire bliver i Odder, og her er åbningsdatoen ikke fastsat endnu.

 

100% af omsætningen går til Børnecancerfonden 

Nu er der igen mulighed for at spise for velgørenhed, da Ild.pizza donerer hele omsætningen væk. Ild.pizza åbner deres tredje pizzajoint den 29. november i Hornslet, og det er her, at ejerne har valgt at gøre en god gerning. Så der er god grund til at tage et smut forbi Sortevej 8 i Hornslet den dag. 

 

Det er ikke bare overskuddet, men hele omsætningen i tidsrummet kl. 16-21, der sendes direkte videre til Børnecancerfonden. 

 

Odder er på vej. Her er de i gang, men det vides ikke helt præcist, hvornår den åbner. 

 

På opfordring fra byens borgere

Ild.pizza fejrer pizza nr. 100.000 ved at åbne 2 butikker mere. At det blev Hornslet, som blev nummer tre var et tilfælde. Det var nogle af byens borgere, som kontaktede Ild.pizza, og efterfølgende fandt en udlejer de egnede lokaler. Det er da et cadeau, der vil noget. 

Kæmpe succes: Beboerne fandt lokale til Ild.pizza - åbner nummer 3 den 29. november 

Efterspørgslen efter gode pizzaer var åbenbart stor i Hornslet. En af grundene til Ild.pizzas åbning var, at flere af indbyggerne syntes, det var rigeligt langt at køre til Ild.pizza i Skejby.

 

Tro mod traditionerne

Ild.Pizza er tro mod de italienske traditioner. Pizzaerne bliver bagt i en brændefyret stenovn, råvarerne er økologiske og aldrig frosne, og på menukortet står både vegetar- og glutenfri varianter.

Kæmpe succes: Beboerne fandt lokale til Ild.pizza - åbner nummer 3 den 29. november 

Der er mulighed for at sammensætte sin egen pizza, præcis som man ønsker den. Fra menukortet på hjemmesiden kan man vælge et ubegrænset antal toppings, bl.a. parmaskinke, bresaola, italiensk salami, pancetta, diverse grøntsager, fire forskellige oste samt krydderier og olier.

 

Fast pris: 79 kroner

Prisen er den samme, uanset hvor mange ting du har lyst til at toppe din pizza med: 79 kroner. Bliver du glad for maden og vælger at komme igen – og igen – er hver 10. pizza gratis.

Kæmpe succes: Beboerne fandt lokale til Ild.pizza - åbner nummer 3 den 29. november 

Orker du ikke at komponere din pizza, kan du vælge blandt favoritterne på menukortet. Og som en ekstra gimmick kan du på hjemmesiden følge arbejdet i køkkenet live.

 

Ild.pizza A/S

Sortevej 8

8542 Hornslet

Mail: info@ild.pizza

Se mere her:

 

 

Del artikel

Andre læser også