Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Smag champagne og topvine: Kæmpe vinbutik holder åbningsfest i Aarhus

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: H.J. Hansen Vin Aarhus
Foto: H.J. Hansen Vin Aarhus

680 kvadratmeter fyldt med lækre vine, delikatesser og spiritus er åbnet i Aarhus.

H.J. Hansen Vin slog for nylig dørene op til den kæmpestore flagship store på Marselis Boulevard, og på torsdag inviterer vinhandleren indenfor til en åbningsfest i de nye lokaler.

“22. september afholdes et brag af en åbningsfest i den nye butik på Marselis Blvd. 173, 8000 Aarhus C.

Åbningen skydes i gang med champagne fra en af vores mest eksklusive producenter. Hertil følger naturligvis lidt godt til ganen samt muligheden for at smage på flere af vores topvine og delikatesser,” skriver H.J. Hansen om arrangement i et opslag på Facebook.

I den nye vinbutik finder du også gode åbningstilbud på vin og spiritus, og H.J. Hansen byder gerne på et glas fra en af sine mange spændende producenter.

Philip Kølner-Augustson, der oprindeligt kommer fra Grenaa, er butikschef for den nye flagship store. Han er udlært fra H.J. Hansens butik i Odense og har beskæftiget sig med vin i mere end 10 år.

Nu glæder han sig til at vende tilbage til Aarhus-området og forkæle aarhusianerne med vin fra hele verden.

”Efter mange år i Odense er det dejligt at kunne tage familien tilbage til Aarhus-området og samtidig fortsætte i H.J Hansen-familien. Min passion for mad og vin er stor, og jeg glæder mig virkelig til at drive butikken og til at byde nye såvel som gamle kunder velkomne,” lyder det fra Philip Kølner-Augustson.

Vi har længe haft et ønske om en flagskibsbutik i Aarhus med plads til at holde events som vinsmagning og glassmagning

Dorthe Pries, direktør i H.J. Hansen Vin

Kongelig vin på hylderne

Lokalet på Marselis Boulevard 173 fungerer udover som butik også som showroom for den familieejede vinspecialist.

”Vi har længe haft et ønske om en flagskibsbutik i Aarhus med plads til at holde events som vinsmagning og glassmagning. Samtidig ønsker vi at drive salg fra en fysisk butik centralt placeret både for private og professionelle, da vi har mange kunder på erhvervs- og restaurantdelen i Jylland.

Derfor giver det god mening, at vi nu flytter tættere på kunderne, hvor de kan se og smage vores store produktportefølje. Dertil er det vigtigt for os at komme tættere på vores jyske Vinspecialisten-partnere, hvilket vil og skal forstærke det fremtidige samarbejde yderligere,” lyder det fra adm. direktør i H.J. Hansen Vin, Dorthe Priess, i en pressemeddelelse.

Smag champagne og topvine: Kæmpe vinbutik holder åbningsfest i Aarhus
Det er her på Marselis Boulevard 173, vinbutikken er åbnet. PR-foto

Historien bag H.J. Hansen går helt tilbage til 1829, og familievirksomheden har kun vokset sig større siden.

I dag er eksperterne i vin og spiritus et landsdækkende foretagende, der gennem ejerskabet og samarbejdet med Vinspecialisten, har mere end 50 vinbutikker landet over.

H.J. Hansen Vin er Kongelig Hofleverandør og leverer bl.a. vin til kongehusets arrangementer. Virksomheden repræsenterer i øvrigt kongehusets vinslot, Château de Cayx i Frankrig, så alle kongehusets vine kan købes hos H.J. Hansen eller hos din lokale Vinspecialisten-butik.

Hvad: Åbningsfest
Hvor: H.J. Hansen Vin på Marselis Boulevard 173
Hvornår: Torsdag den 22. september

Del artikel

Andre læser også