Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kongelig vin på hylderne: Kæmpe vinbutik åbner i Aarhus

Af Jonathan Sten Drivsholm

En kæmpe vinbutik åbner på Marselis Boulevard.

Den Kongelige Hofleverandør H.J. Hansen Vin har nemlig lejet sig ind i ejendommen, hvis 680 kvadratmeter snart bliver fyldt med alverdens vine.

Og der er ikke tale om hvilken som vinbutik. Lokalet på Marselis Boulevard 173 skal nemlig fungere som ny flagship store, butik og showroom for den familieejede vinspecialist.

”Vi har længe haft et ønske om en flagskibsbutik i Aarhus med plads til at holde events som vinsmagning og glassmagning. Samtidig ønsker vi at drive salg fra en fysisk butik centralt placeret både for private og professionelle, da vi har mange kunder på erhvervs- og restaurantdelen i Jylland.

Derfor giver det god mening, at vi nu flytter tættere på kunderne, hvor de kan se og smage vores store produktportefølje. Dertil er det vigtigt for os at komme tættere på vores jyske Vinspecialisten-partnere, hvilket vil og skal forstærke det fremtidige samarbejde yderligere,” lyder det fra adm. direktør i H.J. Hansen Vin, Dorthe Priess, i en pressemeddelelse.

En ekstraordinær vinoplevelse

Historien bag H.J. Hansen går helt tilbage til 1829, og familievirksomheden har kun vokset sig større siden.

I dag er eksperterne i vin og spiritus et landsdækkende foretagende, der gennem ejerskabet og samarbejdet med Vinspecialisten, har mere end 50 vinbutikker landet over.

Kongelig vin på hylderne: Kæmpe vinbutik åbner i Aarhus
Det er her på Marselis Boulevard 173, vinbutikken åbner. PR-foto

H.J. Hansen Vin overtager lejemålet 1. august 2022, men forventer at være helt på plads i det tidlige efterår.

“Vi glæder os til at kunne tilbyde en ekstraordinær vinoplevelse for kunderne i Aarhus,” lyder det fra Dorthe Priess, der samtidig fortæller, at lokalerne i øjeblikket sættes i stand.

”Nu undergår ejendommen en gennemgribende renovering, hvor vi har indretningsarkitekter, der hjælper os med at skabe det helt rigtige udtryk for vores butik og showroom.”

H.J. Hansen Vin er Kongelig Hofleverandør og leverer bl.a. vin til kongehusets arrangementer.

Virksomheden repræsenterer i øvrigt kongehusets vinslot, Château de Cayx i Frankrig, så alle kongehusets vine kan købes hos H.J. Hansen eller hos din lokale Vinspecialisten-butik.