ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliver Danmarks største: Kæmpestort hummel-univers åbner i Bruuns Galleri

Af Freja Dumont
PR Foto
PR Foto

Hummel har allerede hovedsæde på Balticagade på havnen og en butik på strøget i Aarhus – og nu er der nyt fra sportstøjsgiganten.

På torsdag den 12. maj slår hummel nemlig dørene op til en spritny flagship store i Bruuns Galleri på hele 456 kvadratmeter – hvilket gør det til den største butik i hele landet.

Og det kommer ikke til at gå stille for sig på den store åbningsdag på torsdag.

Du sparer nemlig 25% på hele hummel-butikken (gælder dog ikke Astralis- og DBU-varer samt HALO) t.o.m. søndag den 15. maj.

Bliver Danmarks største: Kæmpestort hummel-univers åbner i Bruuns Galleri

Derudover vil der på åbningsdagen være en goodiebag til de første 200 købende kunder, og de første 20 i køen får et Guldkort med -50% på hele butikken.

Skulle du blive tørstig, står Hummel også klar med en kaffevogn og gratis kaffe fra kl. 9-12.

Alt hummel under ét tag 

Den nye flagship store i Bruuns Galleri bliver den første hummel-butik i Danmark, der samler brandets produktsortiment på tværs af sport, mode og børn under ét tag.

Sortimentet byder derudover også på hummel-ejede brands som Newline, Sometimesoon og HALO, som vil være at finde på hylderne i den nye flagship store.

Bliver Danmarks største: Kæmpestort hummel-univers åbner i Bruuns Galleri

”Vi har skabt et univers, der rummer noget for hele familien, hvilket vi er utrolig stolte over.

Butikken er også tænkt som et oplevelsesunivers for børn, hvor der i hummel KIDS universet er plads til, at de yngste kan lege i legetårnet, hinke på hinkebanerne, gå på opdagelse i de forskellige sanseredskaber eller få en snack i vores automat.

Derudover har vi sammensat et stærkt og forskelligt hold, som er klar til at tage imod kunderne, når vi åbner. Vi lægger enormt meget vægt på, at alle, der kommer forbi butikken, bliver set og får den bedste service.

Og så glæder jeg mig bare til endelig at kunne invitere besøgende ind i butikken, som vi har arbejdet længe på at gøre helt klar,” siger Heidi Østerlund, butikschef i den nye hummel butik.

Bliver Danmarks største: Kæmpestort hummel-univers åbner i Bruuns Galleri

HALO får seperat shop

I tillæg til hummel butikken, åbner der også en seperat HALO-butik, som kommer til at afspejle det hummel-ejede mærkes unikke udtryk.

Her kan du bl.a. geare up i nye sæsonvarer og finde HALO essentials.

På åbningsdagen vil der i HALO-butikken være goodiebags til de første 50 købende kunder, og så får du 10% rabat på dit første køb, hvis du melder dig ind i kundeklubben.

Bliver Danmarks største: Kæmpestort hummel-univers åbner i Bruuns Galleri

14 nye butikker på halvandet år

Hos hummel kender de efterhånden rutinen – og de er øvede i at klippe den røde snor.

Det danske sportsbrand har nemlig fart på åbningen af fysiske butikker, og på bare halvandet år har hummel åbnet intet mindre end 14 fysiske butikker i Danmark – 15 med den nye flagship store i Bruuns Galleri.

”Det sidste halvandet år har været en fantastisk rejse i forhold til hele vores butikskoncept, og vi er utrolig stolte over, at vi nu kan løfte sløret for det nyeste skud på stammen i form af vores spritnye flagship store i Bruuns Galleri,” siger hummel CEO Allan Vad Nielsen og fortsætter:

”For os er det vigtigt at være placeret på de bedste beliggenheder i Danmark, og derfor har det længe stået øverst på vores ønskeliste at komme ind i Bruuns Galleri.

Når det er sagt, så er timingen også den helt rigtige for os lige nu, og vi glæder os til at byde vores kunder velkommen i det nye univers,” udtaler han.

Bliver Danmarks største: Kæmpestort hummel-univers åbner i Bruuns Galleri

Sportstøjsmærkets første fysiske butik i Danmark åbnede på strøget her i byen i august 2020, mens Hummels hovedsæde er at finde på Balticagade på havnen.

Sidenhen er det også blevet til butikker i København, Aalborg, Odense, Kolding, Roskilde, Lyngby, Herning, Ringsted, Rødovre, Hillerød og Hundige.

Del artikel

Andre læser også