ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kaffe: Nespresso åbner ny og mere bæredygtig butik i Bruuns Galleri

Nespresso har fået et nyt butikskoncept, som aarhusianerne bliver de første i Danmark til at prøve. Det sker mandag 3. juni, hvor kaffeproducenten flytter fra Søndergade og ind i en ny butik i Bruuns Galleri.

 

Nespresso oplyser at det nye butikskoncept har fokus på bæredygtighed og genanvendelse, og der er ingen kasseapparater eller salgsdiske. Butikken er i stedet delt op i forskellige områder, hvor kunderne kan smage kaffen, aflevere brugte kapsler til genanvendelse og få rådgivning. Formålet er at give en mere personlig betjening, hvor man kommer helt tæt på medarbejderne og kaffeoplevelsen.

 

Kaffe: Nespresso åbner ny og mere bæredygtig butik i Bruuns Galleri
Pressefoto

”Med den nye koncept-boutique ønsker vi at minimere barrieren mellem kunden og vores kaffespecialister for at kunne tilbyde en bedre en-til-en-service og større fokus på bæredygtighed,” siger Gitte Sarlvit, marketingdirektør hos Nespresso Danmark.

Den nye butik prydes af grønne planter, lyst træ og lyse farver, og det nye koncept skal bringe Nespresso tættere på kunderne. Det betyder blandt andet, at de siger farvel til både salgsdiske og kasseapparater, som ellers er fast inventar i de fleste butikker.

 

Bordplader af kaffegrums

Materialevalgene i det mere bæredygtige nye butikskoncept er inspireret af et buddhistisk koncept, Wabi-Sabi, som handler om skønheden i det uperfekte. Bordpladerne laves af genbrugt kaffegrums, lamperne er inspireret af de lamper, der bruges under kaffesorteringen, og gulvet er en hyldest til de stenfliser, man ofte finder på kaffefarmene.

 

”Alle vores nye butikker er en hyldest til kaffen og dens oprindelse. Men udover at fokusere på at skabe en behagelig kundeoplevelse i en varm og hyggelig atmosfære vil vi også give kaffeentusiasterne et indblik i, hvordan vi hos Nespresso arbejder på at begrænse forbruget og genbruge jordens ressourcer. Vi går forrest med en global ambition om at være det mest bæredygtige kaffebrand i verden – uden at gå på kompromis med den høje kvalitet og den gode smag,” fortæller Gitte Sarlvit.

 

Butikken i Bruuns Galleri åbner 3. juni 2019 og ligger i stueplan. Den følger Bruuns Galleris åbningstider, som er mandag til fredag kl. 10.00 – 20.00 og lørdag-søndag 10.00-18.00.

 

Del artikel