ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vild vækst: Århusiansk webshop nomineret til Danmarks to mest prestigefyldte e-handelspriser 

Den succesfulde århusianske webshop Kaffekapslen.dk er kommet i fint selskab til årets uddeling af E Handelsprisen 2020, hvor man hædrer danske e-handelsvirksomheder. 

 

Blandt firmaer som JYSK og COOP er Kaffekapslen med i kampen om de to prestigefyldte titler: ’Bedste B2C virksomhed med online omsætning over 100 mio. kr.’ og ’Bedste eksport case’. 

 

”Det er med stor ærefrygt, at vi ser ned over listen med de andre nominerede, og selvfølgelig også med en  stor portion stolthed. Indstillingsudvalget må jo have ment, at vi har fortjent at være i så fint selskab,”  fortæller stifter af Kaffekapslen Morten Ravn.  

 

Han startede Kaffekapslen i 2011, og på kun ni år er virksomheden eskaleret fra 0. til 200.000.000 kr. i årlig  omsætning, og man forventer at runde 1 milliard kr. i årlig omsætning inden for de næste tre år. Hos  Kaffekapslen er der en daglig ordremængde på mellem 3.-4.000. Alle ordrer pakkes fra Kaffekapslens  hovedkvarter i Aarhus, hvor man har 70 ansatte.  

 

I dag har Morten Ravn taget titlen som Udviklingsdirektør, og han har ansat en administrerende direktør og  senest en driftsdirektør, for på den måde at kunne fortsætte den vækstrejse, som virksomheden har  oplevet i de seneste år.  

 

Fundet opskriften på eksport-eventyr 

”Vi har et strategisk mål om at øge vores omsætning med mindst 100 % om året. Det er lykkedes indtil nu,  og for at kunne opfylde de høje ambitioner, så kræver det øget eksport, og opstart af nye markeder rundt i  Europa. Derfor glæder det mig også ekstra meget, at vi er nomineret i kategorien ’Bedste Eksport Case’, da  det bevidner, at vi har fundet den helt rigtige model i forhold til at åbne på nye markeder og på den måde  vækste eksporten,” siger Morten Ravn.  

 

E-Handelsprisen arrangeres af Dansk Erhverv Digital Handel og priserne uddeles d. 12. november via et  online Awardshow.  

 

Fakta:  

Kaffekapslen er nomineret til to E-Handelspriser 2020 

Kaffekapslen forventer at levere kaffekapsler til 700.000 kunder fordelt på 8 lande her i 2020. Det svarer til  mere end 200 mio. kopper kaffe om året 

Kaffekapslen er stiftet i 2011 af Morten Ravn 

Kaffekapslen har kontor og lager i Aarhus.

 

Bedste B2C-virksomhed med online omsætning over 100 mio. kr. 

De 5 finalister: 

Bedre Nætter 

Coop 

Goodiebox 

Kaffekapslen 

Trendhim 

 

Bedste eksport case 

De 5 finalister: 

Ganni 

JYSK 

Kaffekapslen 

SkatePro 

Trendhim

 

 

 

Del artikel