Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kagens dag: Kom til kæmpe kagebord midt i Aarhus

Af Freja Dumont

Elsker du kage? Så kan du snart fylde maven – og endda med rigtig god samvittighed!

Idag, lørdag den 8. juni, fra kl. 10 til 17 kan du nemlig købe et væld af lækre kager til fordel for Børneulykkesfondens Legehelte, der sikrer leg og bevægelse for indlagte børn og for ukrainske børn på modtagecentre.

Kagerne er doneret af bagere i Aarhus, og alle er velkomne til at kigge forbi kageteltet på Lille Torv.

Det er velgørenhedscykelholdet Legeheltene Riders, som for andet år i træk har valgt at stable arrangementet på benene som en del af deres indsamling til Legeheltene og for at skabe bredere kendskab til Legeheltenes arbejde på hospitalerne.

Cykelholdet har i slutningen af juni sat sig for at cykle fra Aalborg til København for at besøge Legeheltene på udvalgte hospitaler og sygehuse.

I forbindelse med holdets cykeltur samler de penge ind til Legeheltenes arbejde – og det er denne indsamling, pengene fra kagesalget går til. 

Kagens dag: Kom til kæmpe kagebord midt i Aarhus

Løbende offentliggørelse af bagere og kendte ansigter

Til Smag for en sag har en række af byens bagere valgt at støtte op om arrangementet og donere kagerne, så alle pengene kan gå til børnene.

Derudover vil flere kendte ansigter gæste kageteltet for at støtte op. 

”Vi er meget taknemmelige for de bagere der har valgt at donere kager til os, og vi håber at aarhusianerne vil komme og støtte vores projekt – og spise et stykke kage eller to,” lyder det fra Jimmi Andersen, cykelrytter og ambassadør for Legeheltene Riders. 

Del artikel

Andre læser også