ANNONCE
Kähler Smuk Dining: Kähler Villa Dining åbner restaurant på Smukfest
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kähler Smuk Dining: Kähler Villa Dining åbner restaurant på Smukfest

I år kan du mødes med dit Smukfest-slæng i Kählers pop-up-restaurant. Restaurant Kähler Villa Dining, som ellers er kendt for sin placering i en stor, hvid patriciervilla i Risskov ved Aarhus, åbner på Skanderborg-festivalen under navnet ’Kähler Smuk Dining.’ Og menuen, ja den kommer til at stå på delevenlige gourmetretter med udgangspunkt i nordiske råvarer.

 

 

”Hos Kähler går vi op i kvalitet, og derfor bruger vi kun de allerbedste råvarer, når vi laver mad. Det gælder også i vores festivalrestaurant. Her kommer man til at spise rigtig, rigtig godt. Menuen har lidt af det hele, for på festival er man jo nogle gange småsulten efter salte snacks, og andre gange skal det være et bundsolidt måltid mad, som giver energi til hele resten af dagen,” siger Jonas Bentsen, der er køkkenchef hos Kähler Smuk Dining.

 

 

Glaserede revelsben og rødgrød med hvid chokolade

Hos Kähler Smuk Dining kan festivalgæsterne sammensætte deres egen frokost- og aftenmenu. Priserne starter fra 89 kroner for en frokostservering og bevæger sig op til 599 kroner for ’Den Smukkeste Oplevelse’, som byder på snacks, bobler og seks delevenlige gourmetretter.

Dommen over Smukfest 2017

”Gæsterne kan for eksempel glæde sig til at sætte tænderne i nogle meget kødfulde revelsben, mørt oksekød serveret med kraftig svampesauce eller hvide asparges med hesterejer og skagensskinke. Er man sulten efter lidt sødt skal man vælge vores rødgrød, som bliver serveret med friske bær og hvid chokoladecreme,” siger Jonas Bentsen.

 

Tyvstarter på Smukfest torsdag den 12. juli

For de utålmodige, eller dem som ikke skal på Smukfest, er der mulighed for at prøve Kählers Smukfest-menu allerede inden festivalen. Torsdag d. 12. juli afholder Kähler Villa Dining generalprøve på Smukfest-menuen, og det er inklusiv vin ad libitum, ligesom restauranten i Risskov er så kendt for.

 

Kählers Smukfest-menu kan ses på www.villadining.dk, og Kähler Smuk Dining kan opleves på Smukfest i hele festivalperioden. Du finder Kähler Smuk Dining i Kysselunden i nærheden af Bøgescenen.

 

Dommen over Smukfest 2017

Del artikel