ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kähler Spisesalon inviterer til julefrokost til 299 kroner

På fredag tændes den glimtende stjernehimmel over Strøget i Aarhus, og julen er for alvor skudt i gang i smilets by. Det kan også mærkes hos Kähler Spisesalon i M.P. Bruuns Gade, som fra i dag byder på indendørs hygge med klassiske juleretter til frokost og aften.

 

Smørrebrød med sild, and eller sylte, braiseret andelår med persillerødder, tyttebær, pommes fondant og sauce og sidst men ikke mindst risalamande med kirsebærsauce og brændte mandler. Det er nogle af de juleretter, som man finder på Kähler Spisesalons menukort fra i dag onsdag d. 7. november.

Kähler Spisesalon inviterer til julefrokost til 299 kroner

”Julemenuen er noget særligt, for det er her, vi får muligheden for at kombinere vores klassiske tilgang til gastronomi med moderne udgaver af traditionelle juleretter. Gæsterne kan blandt andet se frem til en ny version af andestegen, der lyder på portvins-braiseret andelår med stegte persillerødder, tyttebær, pommes fondant og kraftfuld sauce lavet på braiseringslagen,” fortæller Kähler Spisesalons køkkenchef Jannik Aas Sloth.

Kähler Spisesalon inviterer til julefrokost til 299 kroner

Julefrokost for 299 kroner

Som noget nyt indeholder Kählers menukort et særligt julefrokost-tilbud. Her får gæsterne to stykker valgfri smørrebrød sammen med en øl, en vand eller et glas vin og en valgfri kage med kaffe eller te for 299 kroner. Tilbuddet gælder hos Kähler Spisesalon mandag til fredag fra kl. 11.30 til 17.00.

Kähler Spisesalon inviterer til julefrokost til 299 kroner

”Julen er en vidunderlig højtid, som handler om at hygge os sammen med dem vi holder af. Og hvorfor ikke holde julefrokosten ude, så du hverken skal tænke på at vaske op, handle ind eller anrette det store julebord. Vi har sørget for det hele for dig, så du har mulighed for at læne dig tilbage og nyde dagen i godt selskab,” siger Nina Juul Thuesen, der er restaurantchef hos Kähler Spisesalon.

 

Kähler Spisesalon

M.P Bruuns Gade 33
8000 Aarhus
info@spisesalon.dk
+45 86 12 20 53
Hjemmeside
Facebook
Instagram

Book bord her:

 

Kähler Spisesalon inviterer til julefrokost til 299 kroner

 

Del artikel