Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kalder elbil-ejere: 60 nye ladepunkter åbner i midtbyen

Af Freja Dumont

Nu er der godt nyt, hvis du gerne vil have opladet el-bilen, mens du handler i Aarhus midtby. Der åbner nemlig snart 60 nye ladelokationer i pareringskælderen i Bruuns Galleri.

De nye ladelokationer skal bl.a. hjælpe med at sikre lademuligheder i nogle af de tættest befolkede byer med dårlig mulighed for hjemmeladning i etageejendom.

”Servicestationerne flytter i stigende grad hjemmefra. Derfor opgraderer vi med opladning både på vores etablerede stationer og ude i bybilledet.

Vi kan se, at mange elbilejere efterspørger ladepunkter i forbindelse med indkøb og parkering, og derfor er det helt oplagt for os at slå to fluer med ét smæk,” siger Marc Skriver-Bayer, HPC & eMobility Manager for Q8 I Danmark i en pressemeddelelse.

Fleksible lademuligheder

Lanceringen er en del af en større udrulning af ladenetværk hos Q8, der også er i gang med at opsætte lynladere på alle deres bemandede stationer. Q8 var sidste år den operatør, der åbnede næstflest lynladepunkter i Danmark.

Q8 har lavet en aftale med Skandinaviens førende aktør på shoppingcentre Steen & Strøm om at etablere 240 ladepunkter ved fire storcentre i Danmark og Sverige.

Den danske energi- og olievirksomhed Q8 åbnede i 2022 lynladere på de første 20 af deres bemandede servicestationer. I 2023 fortsætter de med at sætte strøm til danskernes elbiler.

Første åbning er i Field’s, hvor ladestanderne med det synlige Q8-brand forventes at åbne allerede i første halvår af 2023. Hos Steen & Strøm er man glade for samarbejdet, der skal gøre besøget nemmere for de godt 12,5 millioner årlige besøgende i de to danske centre.

“Vi er glade for at kunne tilbyde fleksible lademuligheder til besøgende i elbil i Field’s og Bruuns Galleri, hvilket har været et ønske fra deres og vores side.

Med Q8 får vi en leverandør, der kender markedet og har den brugervenlige løsning, vi ledte efter. Installationen af ​​ladepunkterne skaber merværdi for vores besøgende, og er samtidig i tråd med vores CSR-strategi, Act4Good™ om at reducere miljøbelastningen,” siger Johan ForsgrenHead of Operations hos Steen & Strøm.

Del artikel

Andre læser også