10 års fødselsdag
Det har været 10 fantastiske år, som jeg altid med stor glæde vil se tilbage på.
Derfor har jeg i denne anledning sammensat en række af mine yndlingsretter som er blevet serveret i årenes løb og jeg vil gerne invitere dig til bords.
Covid-19:
Grundet COVID-19 blev vi i marts desværre afbrudt i, at afholde vores 10 års fødselsdag. Nu er vi igen klar til, at slå dørene op og vi håber, at i vil være med til at fejre vores forsinkede fødselsdag.
Mit dygtige team og jeg selv har sammen dannet rammerne omkring en aften lidt udover det sædvanelige. Vi vil tage udgangspunkt i vores favorit vine og vi garanterer, at de vil klæde alle de retter i vil smage gennem aftenen.
Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores runde fødselsdag!
Menu & vine
Østers med æble & peberrod
Jomfruhummer “Oriental “
Cuveé Reservé, Launois, Champagne
*****
Kalvetatar & sommertrøffel
Syltede sparges med lakserogn & basilikum
2018 Bourgogne Blanc, Thomas Morey,
Chassagne Montrachet
*****
Hummerravioli med piment d´Espelette
Svamperagout på sprød toast
2017 Juffer Sonnenuhr GG, Willi Haag, Mosel
*****
Skindstegt sandart med brændte porrer
Sprød brissel med morkler
2016 Santenay 1’er Cru ‘Passetemps’, Vincent & Sophie Morey,
Chassagne Montrachet
*****
Due, kål & andelever
2016 Savigny les Beaune, Mongeard Mugneret,
Vosne Romaneé
*****
Lammekrone med kantareller & gulerod
2016 Lamothe-Cissac Vielles Vignes, Haut Médoc
*****
Sommerbær med hvid chokolade & lakrids
2018 Hüxelrebe, Seehof, Reinhessen
*****
Kaffe & sødt