Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

18. februar 2020
Kl. 18.00

4 EVER

 

REUMERTVINDEREN FRA OPGANG2 TURNÉTEATER VENDER TILBAGE

 

4 EVER er en musikalsk teaterfortælling om 4 unge mænd, hvis skæbne blev beseglet en frostklar vinterdag. Den dag, hvor de som 4 små drenge udfordrede døden. En oplevelse, som mærker dem dybt og knytter dem til hinanden – for altid.

 

Forestillingen fortæller en eviggyldig og universel historie om venskab – på godt og ondt. En tankevækkende fortælling om livsvalg og loyalitet, hvor alle vil kunne genkende og spejle sig i noget hos de 4 karakterer, Deep, Mini, Ice og Shine. 4 EVERvandt i 2014 en Reumert for Årets Børne-/Ungdomsforestilling.

 

Om Opgang2

Det er i år syvende gang, Opgang2 Turnéteater præsenterer ny dansk dramatik for unge og voksne i samarbejde med Aarhus Teater. Tidligere forestillinger fra Opgang2 Turnéteater har ud over 4 EVER talt skilsmisse- og immigrations-dramaet SUNNY SIDE (Informations B&U top-10 i 2016) og 2017s anmelderroste HABIBI, der ramte lige ned i debatten om danskhed, radikalisering og identitet. I sidste sæson havde vi premiere på den musikalske forestilling TO om et stærkt og ubrydeligt venskab mellem to mennesker.

 

Opgang2 Turnéteater har over 15 års erfaring med at begejstre og udfordre et ungt og teateruvant publikum. Under ledelse af Reumertvinder Pia Marcussen, som i 2017 også blev hædret af Danske Dramatikere med prisen Årets Børne-og Ungdomsmanuskript for HABIBI, er der garanti for højaktuelle og debatskabende teateroplevelser med bid, musik og humor.

 

Spilledato: 18. – 29. feb
Spilletidspunkter: Mandag – fredage kl. 18.00. Lørdag kl. 14.00.
Priser: 125 kr. inkl. gebyr
Varighed: 55 min uden pause

 

Finder sted: Aarhus Teater