ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

26. august 2022
Kl. 21.00 - 22.30

Aarhus Festuge: Kid Koala – The Storyville Mosquito

’The Storyville Mosquito’ er en live-action, stumfilmsinspireret og marionetdukkedrevet musik- og filmforestilling om den unge myg, der forlader sin landsby for at opfylde sin drøm om at søge lykken som jazzklarinettist i storbyen. 

Ordløs live dukkefilm

Forestillingens format er en slags ordløs dukkefilm optaget og opført live foran publikum og med livefremført musik. Som i de traditionelle stumfilm akkompagneres billederne af et musikalsk lydspor.

I dette tilfælde fremført live af Kid Koala som DJ og en strygertrio, sammen med et hold bestående af 14 kunstnere. 

Dukkerne og scenografien er specialbyggede til fortællingen. Der skiftes mellem sekvenser med små dukker i en større byscenografi og nærbilleder af større dukker for flere detaljer og følelser, hvilket inviterer publikum ind til en på samme tid storslået og intim film-scenekunstnerisk oplevelse.

Publikum vil simultant opleve et filmcrew i arbejde og se resultatet af optagelserne. Filmen, der optages i et langt, uafbrudt take, vises på storskærm bag filmsettet, og giver derved publikum et dobbelt oplevelseslag: Et indblik i både produktion og færdigt filmprodukt, foruden den rørende fortælling. 

Kid Koala, med det borgerlige navn Eric San, har mere end 25 års erfaring som DJ og multikunstner. Fælles for hans værker er, at han altid stræber efter at kombinere forskellige genrer for at skabe en unik form for historiefortælling. 

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus