Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

17. juli 2021
Kl. 18.00 - 20.00

Aarhus Jazz Orchestra – Celebrating Quincy Jones

Ridehuset Swinger – og fejrer Quincy Jones
For 31. gang afholder Aarhus Jazz Orchestra Ridehuset Swinger, hvor fællesskab, god stemning og store musikalske oplevelser er i centrum.
I år fejrer Aarhus Jazz Orchestra legenden Quincy Jones – en af de vigtigste komponister og arrangører i musikhistorien. Han har produceret flere hundrede album med en lang række internationale stjerner – fra Miles Davis, Frank Sinatra og Count Basie til Michael Jackson, Diana Ross og Donna Summer. Han har lavet musik til over 50 film, vundet flere priser end nogen andre, herunder 28 grammyer, og så har han – ikke mindst – lavet noget af den bedste bigbandmusik i jazzhistorien.
Under kyndig ledelse af dirigent Nikolai Bøgelund vil Aarhus Jazz Orchestra dykke ned i Quincy Jones’ imponerende bagkatalog og komme omkring Ella Fitzgerald, Count Basie, Michael Jackson, Frank Sinatra og meget mere.
Sæt dig godt til rette i Ridehusets fantastiske rammer, og forbered dig på alt fra swingende Basie til hæsblæsende biljagter – og ikke mindst et orkester i flyvende topform.
Når der ikke er musik i Ridehuset, kan man nyde en kold øl og lækker mad fra Spiselauget, der i år sætter madboder op på Officerspladsen og sørger for god stemning mellem koncerterne.

 

Finder sted: Ridehuset