Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

9. juli 2021
Kl. 18.00 - 20.00

Aarhus Jazz Orchestra feat. Caroline Henderson & Steen Jørgensen

To store stemmer og et bigband i topform åbner Aarhus Jazz Festival
Oplev Aarhus Jazz Orchestra i et unikt musikalsk møde med Caroline Henderson og Steen Jørgensen, når de sammen åbner Aarhus Jazz Festival i Musikhuset med en koncert, der forener den store bigbandlyd med Caroline Hendersons sprøde stemme og Steen Jørgensens dybe klang. 
Med Nikolai Bøgelund ved roret vil publikum opleve et bigband i topform, når de tager på en musikalsk rejse gennem Caroline Henderson og Steen Jørgensens imponerende bagkatalog krydret med nogle af de store jazzhits fra musikhistorien. 
Steen Jørgensen, der er kendt fra Sort Sol, udsendte i 2013 soloprojektet Standards for Living, hvorefter han har turneret med guitaristen Rune Kjeldsen på landets spillesteder. Repertoiret er en blanding af sange fra Steen Jørgensens egen solokarriere, Sort Sol-numre og modige fortolkninger af navne som Dylan, Young, Cohen, Joy Division og Kraftwerk. Foruden dette har Jørgensen kørt det succesfulde sideprojekt Ginman/Jørgensen, og han har optrådt i diverse film og teaterstykker. 
Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangere i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues, pop og elektroniske toner. Hendersons kunstneriske formåen er imponerende med en karriere, der spænder fra prisvindende pladeudgivelser, massive radiohits, anmelderroste koncerter og udsolgte turnéer til film- og tv-optrædener samt anerkendte roller i teaterkoncerter.
Aarhus Jazz Orchestra er et professionelt bigband bestående af nogle af de bedste musikere på den danske jazzscene. Orkesteret har gennem årene arbejdet sammen med nogle af de største jazzikoner i vores tid, blandt andre Kurt Elling, John Scofield, Peter Erskine, Jamie Cullum, David Sanborn, Melody Gardot, Geir Lysne, David Liebman og Dee Dee Bridgewater.     

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus