Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

27. januar 2022
Kl. 03.30 - 04.30

Aarhus Jazz Orchestra & Københavns drengekor feat. Jakob Buchanan og Marilyn Mazur

Til Vinterjazz 2022 præsenterer Aarhus Jazz Orchestra og Københavns Drengekor det nye værk Song & Wind under ledelse af Carsten Seyer-Hansen.

Værket, som er inspireret menneskets relation til naturen, opføres i et unikt og nysgerrigt musikalsk møde mellem orkester og kor og med den internationalt anderkendte perkussionist Marilyn Mazur som gæstesolist.

Hyldest til naturens fire elementer

Song & Wind er en hyldest til naturens fire elementer og en musikalsk iscenesættelse af menneskets og naturens indbyrdes relationer.

Med Marilyn Mazur som moder jord og Københavns Drengekor som det lille menneske, er der lagt op til en stærk musikalsk fortælling om naturen, mennesket og evigheden – musikalsk indvævet i poetiske klange og rytmer fra Aarhus Jazz Orchestra.

Aarhus Jazz Orchestra har tidligere samarbejdet med Jakob Buchanan, Marilyn Mazur og Carsten Seyer-Hansen om værket Requiem – et samarbejde som udløste to Danish Music Awards og en lang række gode anmeldelser fra ind- og udland.

Nu genoptager de samarbejdet, denne gang med Københavns Drengekor, og for publikum er det en enestående mulighed for at opleve et nykomponeret, musikalsk storværk opført af prisvindende kor og orkester.

Læs mere her. 

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus