Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

14. juli 2023
Kl. 20.00 - 22.00

According to Freedom Quintet

Jazz, der udfordrer grænserne

Daniel Sommer stiller sig med det helt nye projekt According to Freedom Quintet i front for en international superkonstallation, der spiller Sommers originale kompositioner.

I According To Freedom skabes rammerne, som sætter den enkelte musikers stemme fri. Kompositionerne bevæger sig i minimalistiske akkorder i Daniel Sommers karakteristiske sammensætninger. Dertil lægges tostemmige melodier, der bevæger sig ind og ud af hinanden i enkle kompositioner, der giver musikerne mulighed for at udfolde sig personligt og i nuet.

I According To Freedom er kernen selve det øjeblik, hvor kunstnerne lægger forfængeligheden til side og udfordrer egne grænser. Det øjeblik, hvor de står over for sig selv og andre for at skabe det mest intime og ærlige rum. Et sted, hvor kommunikation og selve det at lytte er afgørende.

Daniel Sommer har i årevis bevæget sig ubesværet på tværs af grænser og musikalske landskaber, hvor hans lydhøre empatiske stil kendetegner en musikalsk følsomhed og en stærk personlighed, der har bragt ham langt.

 

Om Musikhuset Swinger

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus har endnu en gang fornøjelsen af at byde indenfor til Musikhuset Swinger under Aarhus Jazz Festival. Har man tidligere besøgt det traditionsrige Ridehuset Swinger, kan man allerede nu begynde at glæde sig til at nyde fællesskabet, lækkerier til ganen og store musikalske oplevelser – med fri entré til størstedelen af koncerterne.Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus glæder sig til at byde velkommen til Musikhuset Swinger, der finder sted 9.-15. juli i Musikhusets foyer og sale samt ved KISSA i Musikhusparken.

 

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus