Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

11. oktober 2021
Kl. 18.00 - 19.30

Alphabeat

Danskerne skal helt op og danse på stolene, når Alphabeat bringer fællessang og unik popfest til Musikhusets Store sal.

Alphabeat har prøvet næsten alt. De har hittet i udlandet, spillet festivaler over hele Europa og gæstet stort set alle spillesteder i Danmark. Men en ting har de aldrig prøvet, og det er at spille i de store danske koncertsale for et siddende publikum. Det laver popbandet om på, når Musikhusets Store sal bliver en af i alt 12 danske koncertsale, der får besøg af showet 12 Nights Of Thunder

”Vi glæder os helt vildt til at stå i de danske koncertsale. Vi har aldrig prøvet det før. Og det med at prøve noget nyt er i det hele taget noget, vi har dyrket og opsøgt, siden vi fandt sammen igen. Det skaber en nødvendig spænding for os – som at stå på scenen sammen for allerførste gang,” fortæller forsanger Stine Bramsen, der sammen med drengene i Alphabeat senest har udgivet det yderst anmelderroste comeback-album, Don’t Know What’s Cool Anymore.

Akustisk popfest i Musikhuset
Ideen til 12 Nights Of Thunder opstod på Alphabeats fuldstændig udsolgte Danmarksturne, på landets mindre spillesteder, i februar måned. Her havde bandet lavet en akustisk fortolkning af 10.000 Nights Of Thunder, hvor publikum og Anders SG ender med at synge store dele af sangen sammen acapella.

”Da vi spillede den akustiske udgave af 10.000 Nights på sidste tour, oplevede vi hvordan en af vores festsange pludseligt fik et helt andet liv. Midt i en koncert fyldt med laser-lys og røg, opstod der en særlig fællesskabsfølelse mellem os og publikum – og det er den følelse vi gerne vil afsøge yderligere. Vi skal helt ind under huden på folk, synge sammen og forhåbentlig ender vi med at danse på stolene,” fortæller Anders SG med et smil.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus