Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

26. september 2020
Kl. 18.30

Alt godt fra havet

Vi er så heldige, at være omgivet af havet på “næsten” alle sider af vores lille land og have adgang til verdens bedste spisefisk. Men fakta er, at de fleste ikke kan lide fisk. Det er en skam, og det gør vi nu noget ved. Det kommer til at handle om teknik, viden og ikke mindst stor smag, når vi kaster os over alt godt fra havet.

“Puh, det smager af fisk”. Den udtalelse kender de fleste. Men hvad skyldes denne smag af fisk? Selvfølgelig skal fisk smage af fisk – men fisk skal være frisk for at have den rigtige smag.

Det er, blandt andet en af grundene til at mange vælger fisken fra, og det er en skam. Mange tror også, at fisk er en svær råvare at stege, koge eller noget helt tredje. Men ofte handler det om teknik, herunder den rette temperatur og det rigtige udstyr.

Vi tager os af alle fordommene, og glæder os til sammen med jer, at give jer en fantastisk fiskeoplevelse. Vi har en skøn menu klar, samt en masse relevant viden og hvordan man håndtere alle de skønne fisk omkring os. Vi håber, at kan være med til at give en nyt indblik og ny inspiration, som I kan tage med hjem. Som forhåbentlig kan være med til at der ryger flere fisk i indkøbskurven og i maven.

HIL HAVET. Vi ses i køkkenet.

 

MENUEN

På kurset kommer du til at lave følgende:

  • Ceviche på sæsonen fisk
  • Fiskesuppe på muslinger, fisk og jomfruhummer
  • Stegt fisk, blomkålspure, ærteskud, flæskesvær og grøn olie
  • Crumble med sæsonen frugter eller bær

Vi tager forbehold for ændringer i menuen ift. varetilgængelighed.

Drikkevarer er inkluderet i prisen. Øl, vin, vand samt hjemmelavede limonader, kaffe og the. For yderligere information klik her

Opskrifterne får du efterfølgende pr. mail.

Alle deltagere får et Timm Vladimirs Køkken forklæde med hjem, kvit og frit.

Vær opmærksom på, at kurset først gennemføres ved min. 12 tilmeldte.

 

Finder sted: Timm Valdimirs Køkken