Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

11. juli 2021
Kl. 11.30 - 13.00

Amy Winehouse Tribute

Hyldest til en legendarisk sanger og sangskriver
Med masser af gode vibrationer hylder Amy Winehouse Tribute  den legendariske sanger og sangskriver, der døde for 10 år siden – 23. juli 2011.
I en yderst stilig kvintetudgave bestående af sprød sang, lækkert kor og blæs, kommer bandet rundt om de allerbedste numre af Amy Winehouse og vækker hendes sange til live igen. Dertil kommer – mellem numrene – en række små fortællinger om hendes liv og skæbne. 
Amy Winehouse blev kendt for sin egen helt særlige sound med en blanding af jazz og soul, som den lød blandt de sorte sangerinder i 1960 ́ernes Amerika.
Desværre døde hun i en alder af blot 27 år af en blandingscocktail af alkohol og stoffer. Hun levede et stormomsust liv, som blev sat i scene i den kulørte presse, med ulykkelig kærlighed og et omsiggribende misbrug. Samtidig formåede hun i sit korte liv at blive en af sin tids bedst sælgende sangere og sangskrivere. Blandt andet blev hun kåret som årets bedste sangerinde i Storbritannien i 2007 og fik i USA en Grammy Award i 2008 med hele fem priser, blandt andet som bedste nye kunstner, årets sang og årets indspilning.
 
3xGivisme Sommerfestival er en todages festival, der finder sted 10. og 11. juli 2021 ved Flemming Bamse Jørgensens Plads.
Aarhus Jazztømmerflåde præsenterer i samarbejde med Givisme-foreningen og Det lille Hus ved Havnen en flydende festival og et støttearrangement for musikere, scenekunst, foreninger og erhvervslivet i Aarhus. 
Scenen indtages over to dage af seks kosmiske, legesyge, energiske og indlevende bands:
Total Hip Replacement, Sam and The Soulmates, AddisAbabaBand, Gammelgaard/Bulow/Hagner, Amy Winehouse Tribute og World Band krydret med lækre serveringer, mellemrumsjazz og pausetango. Der er kælet for vanebrydende rammer og eksotiske miljøer i lækker fusion med Aarhus havnefront. 
Du må ikke gå glip af to uforglemmelige sommerdage ved havnen!