Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

13. juli 2021
Kl. 17.30 - 19.00

Andratx

Nordisk supersaxtrio
Orkesteret samler tre usædvanlig begavede musikere fra Sverige, Norge og Danmark i et moderne jazzudtryk med et usædvanligt mix af improvisation, umulige kompositioner og poetry slam. Trods den frigjorte tilgang og nutidige bud på saxofontrioens lyd, er musikken dybt forankret i jazzens traditioner.
Jonas Kullhammar er en prisvindende svensk saxofonist og har siden debuten i 2000 imponeret med egne grupper og som meget brugt sideman. Hertil kommer den norske bassist Ole Morten Vågan og den danske trommeslager Kresten Osgood, der ligeledes er kendt for deres personlige spil i mange forskellige sammenhænge. Der er lagt i kakkelovnen til en forrygende koncertaften.
Gruppen har udgivet to album på Jonas Kullhammars pladeselskab Moserobie. 
 
Koncerten er en del af Den Ikoniske Saxofon under Aarhus Jazz Festival 2021.
Koncertrækken hylder instrumentet, der har været en vigtig del af jazzmusikken siden begyndelsen og har fostret legendariske musikere som Ben Webster, Stan Getz, Yusef Lateef og Charlie Parker.
Den Ikoniske Saxofon er støttet af Knud Højgaards Fond, CAC Fonden, STIBOFONDEN, Aarhuus Stiftstidendes Fond, Gangsted Fonden, Statens Kunstfond og Aarhus Kommune.