Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

25. februar 2022
Kl. 18.30 - 20.30

Anna Netrebko

Oplev en af vor tids allerstørste operastjerner i selskab med Aarhus Symfoniorkester i Musikhuset.

Stjernestøvet fra verdens største operahuse drysser ud over Musikhuset, når det aarhusianske publikum får mulighed for at opleve en af verdens største sangere. Anna Netrebko er et ikon i operaens verden. Karismatisk, uimodståelig og med en musikalitet og et nærvær på scenen, der er helt uden lige.

Anna Netrebko har sunget på alle de store scener i verden. Hun har en unik evne til at forføre den klassiske scene med sin fantastiske vokalkontrol, og så har hun en helt særlig karisma og tilstedeværelse på scenen. Hun mestrer alle følelser i sit musikalske udtryk og har en stemme som et forår på en kold vinteraften.

Når hun så tilmed medbringer sin tenor-husbond, Yusif Eyvasov, så er der løfte om en koncert helt, helt ud over det sædvanlige. Begge sangere slår normalt deres folder på scener som Metropolitan-operaen, Wiener Staatsoper og La Scala, og deres samspil er sublimt. Sammen med Aarhus Symfoniorkester træder de to stjerner op på scenen i Symfonisk sal.

Hør parret synge den romantiske duet O soave Fanciulla fra første akt af Puccini’s La Bohéme ved Wiener Opernball i 2019.
https://youtu.be/qfpZ8VMHsNU

Kun få gange tidligere har danskerne kunnet opleve det verdensberømte par på dansk jord. Senest i 2019, hvor de høstede fantastiske anmeldelser.

”Ægteparret Anna Netrebko og Yusif Eyvazov besidder både hver for sig og tilsammen en så magtfuld, imponerende og dragende sangstil- og kraft, at man opsluges, hypnotiseres og nærmest opløses i musikkens magt.”
6 stjerner
Jyllands-Posten

Når de to verdensstjerner går på scenen i Musikhuset, vil de synge de største arier og duetter fra Pucchini. Desuden får publikum uddrag fra La Gioconda af Ponchielli, Adriana Lecouvreur af Cilea og masser af musik af Verdi, heriblandt musik fra Othello. Det fulde program bliver offentliggjort senere.

Det bliver en uforglemmelig aften i de store stjerners tegn, så glæd dig til at blive fortryllet i Musikhusets smukke Symfonisk sal.

Anna Netrebko, sopran
Yusif Eyvazov, tenor
Pier Giorgio Morandi, dirigent
Aarhus Symfoniorkester

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus