Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

15. juli 2023
Kl. 20.00 - 22.00

Anna Roemer Solo

En guitar kan måske mere, end du tror …

Anna Roemer har en unik tilgang til sit instrument og insisterer på, at guitaren kan meget mere, end lytteren tror. Sammen med sin jazzmaster og sit pedal board, sprænger hun rammerne for, hvad en sologuitarist kan. 

Mange publikummer, musikere og kritikere kender allerede Anna Roemer som den ene halvdel af bandet KALEIIDO, som hun har sammen med saxofonisten Cecilie Strange – en anmelderrost duo, hvis dogme er, at musikken altid skal forandre sig i tid, rum og sted.

Bandets koncerter har derfor skiftende gæstemusikere fra det øverste lag af den danske jazzscene. Bandet debuterede med det anmelderroste album Voyage i 2021, efterfulgt af Elements i 2022 – et album, der også skabte røre og begejstring hos anmeldere nationalt såvel som internationalt. 

I begyndelsen af oktober 2022 udgav Anna Roemer sit solo-debutalbum Azure, hvor hun udforsker de musikalske muligheder i både akustisk og el-guitar. GAFFA har kaldt det et virtuost dansk debutalbum og kvitteret med en femstjernet anmeldelse. Albummet har ligeledes været ugens album på P8Jazz. På Azure bliver lytterne vidne til Anna Roemers tålmodighed, styrke og sårbarhed som soloartist, og det bringer hun også med sig på scenen, når hun spiller live. 

Det meste af musikken byder på store, vidtstrakte lydlandskaber og produktioner, drysset med smukke detaljer og melodier, der nogle gange udfolder sig i ukonventionelle og dejligt uventede retninger. 

 

Om Musikhuset SwingerAarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus har endnu en gang fornøjelsen af at byde indenfor til Musikhuset Swinger under Aarhus Jazz Festival. Har man tidligere besøgt det traditionsrige Ridehuset Swinger, kan man allerede nu begynde at glæde sig til at nyde fællesskabet, lækkerier til ganen og store musikalske oplevelser – med fri entré til størstedelen af koncerterne.Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus glæder sig til at byde velkommen til Musikhuset Swinger, der finder sted 9.-15. juli i Musikhusets foyer og sale samt ved KISSA i Musikhusparken.

 

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus