Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

9. juni 2023
Kl. 15.30 - 16.45

Annas sang

Glæd dig til en bogkoncert med oplæsning af Sofie Gråbøl og live musik med Cæcilie Norby og Benjamin Koppel Quartet

Benjamin Koppels debutroman Annas Sang har i den grad taget anmeldere og læsere med storm. Familiekrøniken, der bygger på Benjamins grandtante Annas næsten 100-årige liv, har rørt folk over hele landet og har gjort bogen til en af de bedst sælgende bøger denne sommer.

Bogen bygger i høj grad på hans tante Annas vanskelige og dramatiske liv, som hun nåede at fortælle om til Benjamin gennem en række samtaler i sine sidste leveår. Annas historie er en medrivende fortælling om pligt, social kontrol, ensomhed, forfølgelse og krig, men også om kunst, ukueligt livsmod og den alt-overvindende kærlighed.

Benjamin og Annas mange samtaler inspirerede ikke bare til romanen Annas Sang, men også til et musikalsk værk Annas Dollhouse, hvor Benjamin har videregivet historierne til sangerinde og tekstforfatter Cæcilie Norby, der har poetiseret Anna’s fortællinger og sat tekst til Benjamins sangcyklus. Værket fortolker Annas liv musikalsk og udkom samtidig med bogen.

Glæd dig til en bogkoncert hvor Benjamin Koppel fortæller om baggrunden for romanen. Skuespiller Sofie Gråbøl vil recitere uddrag fra bogen, mens musikken flettes ind med Cæcilie Norby akkompagneret af Benjamin Koppel Quartet, som denne aften vil føre os ind i Annas verden.

Medvirkende:
Benjamin Koppel (foredrag/saxofonist)
Sofie Gråbøl (fortæller)
Cæcilie Norby (Vokal)
Søren Møller (piano)
Jesper Bodilsen (bas)
Morten Lund (trommer)

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus