Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

26. november 2021
Kl. 17.00 - 22.00

Anne Linnet synger atter julen ind i 2021 med sine julekoncerter

Anne Linnet synger atter julen ind i 2021 med sine julekoncerter i kirke

En af Danmarks mest betydningsfulde sangskrivere tager endnu en gang på turné i stemningsfulde kirker landet over. Publikum kan se frem til at opleve Anne Linnet spille både juleklassikere og sange fra sit store bagkatalog.

Anne Linnet glæder sig allerede til det bliver jul igen. For den landskendte sanger og sangskriver har julen en helt særlig plads i hendes hjerte. Det betyder nemlig at Anne Linnet får lov til at besøge kirker landet over med sine populære julekoncerter. Julen er en af de stærkeste traditioner, vi har herhjemme, og for Anne Linnet betyder det at spille i kirker ved denne højtid noget helt særligt:

’Kirkens rum har dannet ramme om så uendeligt mange livsbegivenheder, både de triste og de glædelige. Mange af os har oplevet nogle af de største øjeblikke i vores liv i en kirke, og det føler jeg nogle gange, at man kan fornemme, sidder i væggene. Man mærker, hvordan rummet er tæt af sorg og glæde, og det rum er helt særligt at optræde i. sangen har altid været en bærer af troen på det gode, og barnet i os alle har et særligt rum i juletiden.’

Anne Linnet elsker kirkerummet, det enestående fællesskab det kan skabe, og mener, at kirkerummet er blevet et aktivt sted for musik.

’Folkekirken er rummelig og åben for alle. Man er velkommen, uanset hvad man tror på, hvordan man gør det og hvorfor. Kirken giver os alle et enestående tilbud om et åbent fællesskab, som ikke ekskluderer nogle. Det er netop denne åbenhed, som jeg håber at folk der kommer til mine julekoncerter, oplever sammen.’

Igen i år vil Anne Linnet tage publikum i hånden til sine julekoncerter og fører dem hele vejen igennem oplevelsen i kirkens rum. Det bliver en åben og ærlig fortolkning af både klassiske og egne julesange, de største sange fra hendes mangeårige musikalske virke krydret med helt nye julesange.

 

Fredag d. 26/11/21 kl. 17:00 Aarhus, Sct. Pauls Kirke
Sankt Pauls Kirkeplads 1, 8000 Aarhus
Koncert kl. 17:00, Døre kl. 16:00
Unummererede siddepladser 

Fredag d.  26/11/21 kl. 20:00 Aarhus, Sct. Pauls Kirke
Sankt Pauls Kirkeplads 1, 8000 Aarhus
Koncert kl. 20:00, Døre kl. 19:00
Unummererede siddepladser

 

Finder sted: Sct. Pauls Kirke