Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

5. januar 2024
Kl. 19.00 - 21.00

Another Brick in THE WALL, Part 5

Vær med, når mesterværket THE WALL kan opleves som musikteater i Musikhuset

Få en uforglemmelig oplevelse, når Østre Gasværk Teater slår dørene op til The Another Brick in THE WALL og præsenterer det episke album THE WALL for første gang nogensinde som teater. Albummet fra 1979 har solgt flere end 30 millioner eksemplarer og står den dag i dag som en milepæl i rockhistorien.

Oplev de helt store hits, der kredser om evigt aktuelle emner som menneskelig isolation, undertrykkelse og det moderne samfunds skyggesider. Vi tager på en psykologisk rejse ind i sindet på karakteren Pink og hele oplevelsen leveres i et enestående audiovisuelt design på internationalt niveau. Selvom albummet har flere end 40 år bag sig, er værket stadig dybt relevant i dag og med hændelser i vores samtid in mente bekræfter albummet den aktualitet, som værket også viste ved murens fald i Berlin i 1989.

Som titlen på forestillingen, The Another Brick in THE WALL, antyder, kommer forestillingen i forlængelse af de tre sange Part 1, 2, 3, der er at finde på albummet, og Part 4, der blev opført som opera i Montreal for år tilbage. 

Hovedrollen Pink bliver spillet og sunget af Johan Olsen, der blandt andet er kendt som forsanger i Magtens Korridorer og anerkendt forsker i biologi ved Københavns Universitet. Den 53-årige sanger har mange følelser forbundet med The Wall, og albummet har gennem livet haft stor betydning for ham. Derfor går Johan Olsen også til opgaven med ærefrygt.

Spektakulær opsætning skal udvide teateroplevelsen
Det er ikke kun det ikoniske værk, som publikum kan se frem til at opleve på en helt ny måde. Det bliver også i nogle rammer, der er særligt skabt til at udvide vores teateroplevelse. Publikum på Østre Gasværk Teater kan nemlig fra næste år se frem til at opleve musikteater på en ny måde, hvor man i produktionen i langt højere grad kommer til ikke bare at udnytte det gamle gasværks kæmpe potentiale, men også arbejder innovativt på at udvide sanseoplevelsen.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus