Arabian Night
Mellemøstlig mad er meget mere end durumruller og pizzaer med creme fraiche dressing. Denne aften drager vi mod varmere himmelstrøg og går på opdagelse i eksotiske delikatesser.
Vi mødes om bordet, hvor du lærer at lave et udpluk af de mest elskede retter fra mellemøsten.
Råvarerne spænder fra lammeculotte og zatar, til rosenvand og dadelsirup – vi bliver dus med ingredienserne og lærer hvilke fantastiske mellemøstlige retter vi kan krydre hverdagen med. Vi prøver kræfter med spændende teknikker og laver alle retter sammen.
Vi holder både en masse snakke og spisepauser undervejs, hvor vi snakker om teorien bag og smager på retterne, så husk at komme med god appetit.
”Vi laver det grove, du laver det sjove”
MENUEN
På kurset kommer du til at lave følgende:
- Lahmacun – Tyrkisk pizza
- Stegt Halloumi med chili/citron olie & persillesalat
- Couscous med pinjekerner, sultanas & varme krydderier
- Yoghurtmarineret lammeculotte med zatar på spyd
- Kaffe-kogte dadler med rørt appelsinyoghurt og ristede mandler
Vi tager forbehold for ændringer i menuen ift. varetilgængelighed.
Drikkevarer er inkluderet i prisen. vin, vand samt hjemmelavede limonader, kaffe og the. For yderligere information klik her
Til menuen serveres en række forskellige øl fra eget bryghus, som passer til maden
Opskrifterne får du efterfølgende pr. mail.
Alle deltagere får et Timm Vladimirs Køkken forklæde med hjem, kvit og frit.
Vær opmærksom på, at kurset først gennemføres ved min. 12 tilmeldte.
UNDERVISER
En af køkkenets faste undervisere.
Læs mere om vores undervisere her.